DOGAĐANJA

Zanimljiva predstava Eva Braun ponovno igra u Teatru Exit

Subotnja večer na nešto drugačiji način!

Eva Braun poznata je kao žena koja je posljednjih 16 godina svog života provela uz Adolfa Hitlera. Do same njezine smrti, koja je još uvijek ostala zagonetna i oko koje su se ispleli razni mitovi, bila je u Hitlerovoj sjeni, a ova predstava postavljena je kao demistifikacija jednog mita koji još i dan-danas golica razne izdavače i žutu štampu.

Eva Braun je predstava koja govori o maloj njemačkoj provincijalki koja je maštala o Hollywoodu i melodramatskim filmovima, živjela u sportskom duhu i uvijek bila apolitična. Autor predstave, Stefan Kolditz renomirani je berlinski teatrolog, scenarist i voditelj snimanja te predstava nakon što je u Teatru Exit premijerno izvedena 2001.godine, ponovno se vraća na spomenute kazališne daske u režiji Edvina Liverića, dok glavnu ulogu ima Daria Lorenci Flatz.

Premijera obnovljene predstave održat će se 9.ožujka 2018. u Studiu EXIT u Gundulićevoj 37/1, a ulaznice za ovu fantastičnu melodramu dostupne su na službenoj blagajni Teatra Exit u Ilici 208 i online. Ova zanimljiva predstava odličan je izbor kako provesti subotnju večer na zanimljiv i drugačiji način, stoga je nikako nemojte propustiti.

Foto: PR
Objavljeno: 04.02.2019. u 12:30
Tagovi: kazalište

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p