DOGAĐANJA

Započeo omiljeni jesenski festival: Do sredine listopada možete istražiti bajkovite vinske ceste Zagrebačke županije

Treće izdanje šarmantnog vinskog festivala

Jučer je započelo treće izdanje festivala VIA VINO koji na lokacije Zagrebačke županije donosi spoj glazbe, kulture, umjetnosti te vrhunskih vinskih i gastronomskih doživljaja. Turistička zajednica Zagrebačke županije opisuje ga kao najbolji vinski festival kontinentalne Hrvatske, a u to se možete uvjeriti i sami sve do 14. listopada.

Početak jeseni izvrsno je razdoblje za istraživanje lokacija u prirodi i boravak na otvorenom, a ako se tome pridoda ugodna atmosfera uz dobru kapljicu i slastan zalogaj, ovaj festival se čini kao izvrsna opcija kad poželimo napustiti užurbani grad. Pregršt događanja na otvorenom kao što su koncerti i partyji doprinijet će nezaboravnoj atmosferi pod vedrim nebom. A u ponudi će se naći odabrana nagrađivana vina i jela pripremljena od izvornih namirnica koje dočaravaju okus Zagrebačke županije.

Što se tiče programa festivala, na službenim stranicama je istaknuto sljedeće: “Najbolji vinski festival kontinentalne Hrvatske, i ove godine posjetitelje vodi na poznate lokacije zelenog zagrebačkog prstena. Tek 30-minutna vožnja dijeli stanovnike metropole od jedinstvenog koncepta zelene večeri na otvorenom uz glazbu i birana vina koja kao i svaki puta do sada, ostavljaju bez riječi. Treće izdanje VIA VINA poziva vas u lov na crne tartufe, posjet legendarnom imanju Modić-Bedeković, kraljevski vinski party i završnu večer uz open-air koncert na vinskoj cesti.

Više informacija o festivalu i bajkovitim lokacijama vinskih cesta možete saznati ovdje.

Objavljeno: 20.09.2023. u 08:44
Tagovi: Zagreb, Vino

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p