DOGAĐANJA

Započinje adventski party vikend!

Party započinje besplatnim koncertom Zabranjenog pušenja!

Temperature su se približile nuli, ali uz adventsko ludilo i zabavu nema mjesta hladnoćama. Nakon što isprobate sve gurmanske delicije, vikend je najbolje nastaviti uz odličan koncert Zabranjenog pušenja; benda koji će vas zagrijati, nasmijati, podsjetiti na neke od svojih najpoznatijih hitova, te donijeti odličnu atmosferu na plato Gradec i BAŠ NAŠ Advent u Klovićevim dvorima. Uz maštovito uređen plato, izaberite jedan od pet rooftopova s kojeg ćete uživati u koncertu benda koji je ove godine svjetskom turnejom obilježio čak 35 godina od izdavanja svog prvog albuma „Das ist Valter“.

Zagrebački koncert obilježit će jednu od najzabavnijih adventskih lokacija – BAŠ NAŠ Advent u Klovićevim dvorima, a koncert na platou Gradec započinje u 20 sati i besplatan je za sve posjetitelje. Dan nakon Zabranjenog pušenja, u subotu, publiku će rasplesati grupa Cubismo u afro-kubanskom ritmu. Uz ovako energične koncerte, najljepša pozornica u gradu zasigurno će biti vruća party destinacija ovoga vikenda. Odličan glazbeni program nastavlja se i tijekom tjedna, a za one koji ipak više vole uživati u sportskim aktivnostima tu je atrij Klovićevih dvora u kojemu je otvoreno najljepše klizalište okruženo borovima i lampicama, a bogata ponuda ugostiteljskih kućica koje mame slatkim mirisima i okusima razveselit će sve posjetitelje. Mali pogled u prošlost priuštit će vam jedinstvena izložba pod nazivom „30 godina Božićnog piva“, također u atriju Klovićevih dvora. I za kraj, kako biste doma otišli s prekrasnim uspomenama, foto lokacija za najljepšu adventsku fotografiju poziva na fotkanje!

Raspored koncerata za sve ostale dane, radno vrijeme Adventa i klizališta možete pronaći na službenim stranicama BAŠ NAŠ Adventa u Klovićevim dvorima.

Foto: PR
Objavljeno: 05.12.2019. u 15:53

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p