DOGAĐANJA

Zavirite u najšarmantniju ulicu na Špancirfestu

Četvrto izdanje popularne Kreativnice u Uskoj ulici osvaja svojom originalnošću

Novo izdanje omiljenog varaždinskog festivala Špancirfesta u punom je jeku. Na svakom koraku čekaju vas brojne zanimljivosti, genijalan sadržaj i fotogenični kadrovi koji posljednjih nekoliko dana iskaču na Instagram feedovima. 

Jedno posebno mjesto koje obožavaju ljubitelji kreative, dobrog dizajna i opuštene vibre, i ove je godine zasjalo u odličnom izdanju. Riječ je o Kreativnici koja slavi svoj četvrti rođendan, projektu koji se smjestio u najšarmantnijoj ulici u Varaždinu i postao omiljena destinacija brojih špancirera. U Uskoj ulici vas ove godine čekaju brojni poznati dizajneri i kreativci, večernji program u dj-eve i prepoznatljiva izložba u zraku koja dolazi u obliku unikatnih svjetlećih tijela za čiji su vizualni identitet zaslužni najbolji hrvatski ilustratori. Svake godine program Kreativnice se pomno i pažljivo sastavlja i bira, kako bi se zadržala visoka razina privlačnosti i kvalitete uz obavezni iskorak prema novim i inovativnim sadržajima pa tako ove godine šetnjom ulicom možete naići na renomirane brendove Levin Coco, Sitolab, Fierce Woman, FCKBL, Verka, My Mon Mon, GlasLand, Bura, Go Retro, naOtoku, Juja, Wood U, Kištra by Vavra, Irki, Laridae Design, Narteos, Broth, Ayelen, Kookabee, Ekoteka, LeBand Home, Tikvan, Smetnjak, Itas Pitas, Merien King i Double Trouble Dog Boutique.

Novost koju je nemoguće ne zamijetiti dolazi u obliku šarmantnih vrtnih ljuljački koje su se smjestile u vrtnoj chill oazi, a čija platna potpisuju renomirane hrvatske ilustratorice Ana Žaja Petrak i Lara Žigić. Ilustratoricama je pripala čast da posebno za Kreativnicu osmisle ilustracije i pokažu svoje viđenje ove šarmantne ulice. Svojim originalnim izgledom pažnju će vam privući i šank na kotačima - On Wheels by Go Retro koji svakodnevno nudi kavu i osvježavajuća pića!Planirate li vikend provesti u Varaždinu i uživati u bogatom programu Špancirfesta, Kreativnicu svakako stavite na svoju listu jer vam garantiramo da ćete upravo u njoj provesti najveći dio vremena i kući se vratiti s genijalnim kreacijama s potpisom renomiranih hrvatskih dizajnera.


Foto: Sebastijan Kodba

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p