DOGAĐANJA

Kako će izgledati doček Nove godine 2023. diljem Hrvatske?

Najveći novogodišnji vodič za nezaboravan doček 2023.

Stara godina je jedan od dana za koji većina nas zna gdje i kako ćemo ga provesti. Od godine do godine zasitimo se pomnog planiranja nezaboravnih dočeka i zaželimo se gužve i atmosfere gradskih trgova. Tek nekoliko tjedana ostalo nam je da se oprostimo s 2022. i poželimo 2023. dobrodošlicu, zato smo pripremili najveći vodič novogodišnjih programa po gradovima.

Najvećih pet gradova slave sa zvučnim imenima, a zanimljive glazbene poslastice očekuju nas diljem Hrvatske. Dakle, gdje god se nađete spremite se za odličnu zabavu.

U glavnom gradu na Trgu bana Jelačića nastupit će PipsChips&Videoclips i Nipplepeople. Zagrebački rokeri omiljeni među svim generacijama i elektropop senzacija rasplesat će i one najtvrdoglavije.

Na novogodišnjem repertoaru dalmatinske prijestolnice našli su se popularni Splićani. Severina i Vojko V splitski su adut za najbolji doček, a ne sumnjamo da će puna Riva biti u ekstazi. U najalternativnijem gradu u Hrvatskoj-Rijeci, nastupit će popularni rokeri grupe Vatra, a na pozornici će im se pridružiti i Queen Real Tribute Band. Vraćamo se na kontinent gdje će Osječani Staru godinu ispratiti pjevajući najveće hitove Crvene jabuke. U Zadru nas pak očekuje pravi dalmatinski ugođaj, zadnji dan 2022. nastupit će Tonči Huljić i Madre Badessa, klapa Rišpet te zadarska grupa Forum.

U ostalim gradovi ne očekuju nas ništa manje senzacionalni koncerti. Na samom istoku države, u Vukovaru nastupi će čovjek kojem nije potrebna najava- Mišo Kovač. Istarske i kvarnerske destinacije imaju za svakog po nešto. Nina Badrić u Puli, Tony Cetinski u Rovinju, a Neno Belan & Fiumens nastupit će pred publikom Malog Lošinja.

Najambiciozniji doček ove godine zasigurno ima Šibenik. Naime, na Trgu Katedrale sv. Jakova nastupit će Róisín Murphy, irska kantautorica, a njeno domaće pojačanje na pozornici bit će Ida Prester sa svojim electro-pop sastavom Lollobrigida. Pregled novogodišnjeg programa na gradskim trgovima završit ćemo s Makarskom u kojoj će nastupiti popularni Jole i Dubrovnikom koji će u 2023. ući s Ante Gelo Bandom i Petrom Grašom.

Objavljeno: 17.12.2022. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p