DOGAĐANJA

Znate li što je 'sextech' i kako tehnologija utječe na intimnost i ljudske odnose?

Svjetska stručnjakinja za sextech stiže na Dane komunikacije s predavanjem koje ne želite propustiti!

Uz više od milijun preuzimanja njezina podcasta Future of Sex, koji je impresionirao vodeće američke medijske platforme i formate kao što su The New York Times, The Today Show i Wired, Bryony Cole prikupila je globalnu publiku kao stručnjakinja za sextech – tehnološki pristup unaprjeđenju, inovacijama i novim diskursima ljudske seksualnosti. Njezini globalni sextech hackathoni i uvidi koje nudi Future of Sex, miljenik ljubitelja podcasta, smatraju se vrhuncem uvida u industriju, stoga u travnju dolazi na Dane komunikacija u Rovinj!

Fascinirana sam načinom na koji tehnologija prožima svaki kutak naših života, čak i one najintimnije“, poručuje Bryony Cole, koja vlada pozornicama diljem svijeta predviđajući trendove u sextechu za vlade, tehnološke titane i nikad snažniju industriju zabave. Istražujući fizičke, emocionalne, intelektualne i duhovne učinke tehnologije povezane sa seksualnošću na pojedince i društvo u cjelini, njezina je misija pružiti dublje razumijevanje utjecaja novih tehnologija na naše odnose.

 

Oduzima li tehnologija našu sposobnost za intimnost ili nas, baš naprotiv, ogoljava i pruža nove mogućnosti izražavanja? Jesu li tehnološke inovacije produbile tabue koje smo kao društvo razvili ili ih pomaže rasvijetliti? I naposljetku, koje su implikacije za brendove i industriju, ali i komunikaciju na intimnom nivou? To su samo neka u bogatom nizu pitanja na koja će Cole odgovoriti na pozornici Dana komunikacija u svom predavanju naziva Intimate Communications – The Future of Sex and Technology te istražiti utjecaj tehnologije na ljudske veze i seksualnost na višestrukim razinama.

Poznati po postavljanju nekonvencionalnih pitanja i potrazi za nesvakidašnjim odgovorima, Dani komunikacija, festival tržišnoga komuniciranja i kreativnosti koji okuplja nekoliko tisuća sudionika, svake godine pružaju neponovljiva iskustva i okupljaju najzanimljiviju zajednicu tržišnih komunikacija. Nakon Edwarda Snowdena, koji će se sudionicima festivala pridružiti videolinkom; evanđelista, vizionara i rock-zvijezde tehnološkoga svijeta Jamesa Whittakera, Munise Can, strateške stručnjakinje koja brendovima pomaže zacrtati put do sigurnog uspjeha; vodećeg kreativca dalekog Japana Toshihika Tanabea te vodećeg svjetskog autoriteta za sextech Bryony Cole uslijedit će najave brojnih drugih zanimljivih sudionika.
 
Svi kreativci, marketingaši, digitalci, mediji i drugi komunikatori koji se i ove godine žele naći u društvu domaćih i svjetskih tržišnih lidera informacije o sudjelovanju mogu pronaći na službenoj stranici.

Foto: PR
Objavljeno: 17.02.2023. u 12:12

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p