LIFESTYLE

Domaći duo među 30 najboljih fotografa vjenčanja u svijetu!

Veliko priznanje Irini i Mateju
irina i matej
Kada smo vam prvi put pisali o Irini i Mateju, inspirativnom mladom paru u čijem portfoliju stoje neke od najljepših fotografija vjenčanja koje smo vidjeli, znali smo da se radi o estetici i stilu na koji je teško ostati ravnodušan. Da smo bili u pravu, sada je postalo evidentno, odnosno potvrđeno od same struke, jer su se Irina i Matej našli u odabranom društvu najboljih fotografa vjenčanja u svijetu!

Rangefinder Magazine, renomirani i nagrađivani mjesečnik iz New Yorka specijaliziran za portretnu i vjenčanu fotografiju, svake godine organizira izbor najboljih fotografa u ovoj domeni pod imenom 30 Rising stars of wedding photography. Kroz odabir onih najboljih stručni žiri želi ukazati na najkreativnije i najinovativnije profesionalne fotografe te na vodeće trendove u ovoj domeni fotografije, a iznimka nije bila ni ova godina, kada su se među 200 fotografa iz cijeloga svijeta našli i Irina i Matej! Fotografski je duo odabran u onaj najuži krug, potvrđujući svoj talent i inovativnost, a njihov je stil kojeg odlikuje minimalizam, prirodno svjetlo, jednostavnost boja, kako su nam svojedobno opisali u intervjuu, sada dobio pohvalu stručnjaka. Takozvani Rising Stars se biraju na temelju talenta i inovativnosti, pa ne čudi da su Irina i Matej oduševljeni priznanjem i ulaskom u klub najboljih. Kako kažu, na nominaciji i mukotrpnom biranju 30 najboljih fotografija koje najvjernije opisuju njihov rad, mogu zahvaliti Marku Marinkoviću, također našem poznatom fotografu.

"Još uvijek zvuči nerealno. Ali zaista! Do jučer nam se '30 Rising stars' priznanje činilo nedostižnim i nešto o čemu smo sanjali da bismo jednog dana voljeli osvojiti. Jednog dana! I evo, sada je tu. Dokaz da se i iz jednog malog grada, ali upornim radom i ljubavlju, može dogurati i do bijelog svijeta. I svaki put posežemo za klišejima, ali zaista smo ponosni i počašćeni biti prepoznati od struke na ovaj način, to je najveće priznanje u industriji vjenčanja. Prezahvalni smo i Rangefinder magazinu i svima koji su nam nakon sretnih vijesti uputili riječi podrške, lijepo je primiti toliko ljubavi. Isto tako, ovo nam je i velika odgovornost i poticaj za dalje, da nastavimo čvrsto na zemlji i skromno raditi, i kao i do sada, iz dana u dan 'loviti' bolju verziju sebe", rekli su nam Irina i Matej, a jedino što mi možemo dodati jest jedan veliki - bravo! 

irina i matej
irina i matej
irina i matej
Foto: Irina i Matej
Objavljeno: 06.11.2017. u 15:22

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p