DIZAJN I ARHITEKTURA

Domaći produkt dizajn u koji se lako zaljubiti

Moderni retro nikad nije izgledao bolje

Rustica Moderna

Sigurni smo kako ste do sada već upoznati s radom domaćeg dizajn studija Rustica Moderna, no teško je odoljeti i ne spomenuti ih svako malo, jer upravo nas tim intenzitetom oduševljavaju svojim spojem rustikalnog i modernog.

Iza zagrebačkog studija za uređenje interijera i proizvodnju unikatnog namještaja kriju se Martin i Tatjana Bukvić. Po struci dizajner interijera i grafička dizajnerica, svoju inspiraciju pronalaze u Provansi, Toscani, Istri i Dalmaciji, a u novije vrijeme u priču su dodali i skandinavsku pročišćenost koju miješaju sa svojim rustikalnim štihom. Namještaj je rađen po mjeri i isključivo iz kvalitetnog i suhog masiva hrasta, oraha, smreke i bukve. S obzirom na neograničene mogućnosti završne obrade lakiranja i patiniranja, ostaju neuniformirani te svaki komad namještaja dogovaraju u suradnji s klijentima vođeni njihovim željama i idejama. Od 2006. godine, otkad je započela Rustica Moderna priča, supružnici Bukvić zaredali su jedinstvene komade namještaja i detalja za dom kojima je teško odoljeti zbog njihova retro izgleda s pomakom. Produkt dizajn, jednako kao i uređenje interijera s potpisom Rustice Moderne nesumnjivo će svakog romantičara ostaviti bez daha i u žudnji.

Ako bismo u opusu ovog šarmantnog dizajn studija morali birati svoje favorite, bilo bi teško odlučiti se, no ono što je sigurno jest da smo Medenu i Razigranu komodu, Vitrinu s lampom, kao i nevjerojatno romantično izrezbarene krevete već zamislili u svome domu. Moderni retro doista nikad nije izgledao bolje, a poželite li kojim originalnim komadom ukrasiti i svoj intimni prostor, Rusticu Modernu možete pronaći na službenoj Facebook stranici, kao i na web adresi

Rustica Moderna Rustica Moderna Rustica Moderna Rustica Moderna Rustica Moderna 
Rustica Moderna 
Rustica Moderna 
Rustica Moderna 
  
M.M.
Foto: Rustica Moderna
Objavljeno: 03.02.2015. u 17:40

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p