LIFESTYLE

Doživi Mini driving experience u novootvorenom salonu u Zagrebu

Za obožavatelje svih MINI modela

mini

Novouređeni MINI salon u Zagrebu, koji se iz središta grada preselio na prometnu žilu kucavicu, na adresi Folnegovićeva 12, najbolja je adresa za MINI automobile i maksimalno MINI iskustvo. Prvi puta se u ponudi na jednom mjestu može pronaći cjelokupan asortiman koji za obožavatelje ovog branda znači više od samog automobila.

Pomalo retro-nostalgičan, tehnološki savršeno dotjeran, dizajnerski moderniziran i oplemenjen mnogim dodatnim mogućnostima, novi MINI salon nudi sve modele, od klasičnog MINI-ja do Countrymana, najnovijeg Clubmana, MINI Cabrija te najsportskijeg MINI John Cooper Worksa. Sinonim za dobru zabavu, MINI je srca publike osvojio i svojim lifestyle programom.

mini

U novootvorenom salonu na adresi Folnegovićeva 12 u blizini najfrekventnije gradske avenije tako se mogu pronaći odjeća i modni dodaci prepoznatljivog dizajnerskog potpisa, kao i sportska oprema te oprema za putovanja. Na jedno takvo putovanje sve poklonike ovog kultnog automobila, poziva kampanja MINI driving experience. Svi zainteresirani i željni avanture, koju MINI bez sumnje garantira, imat će priliku uživati u svim MINI modelima tijekom testnih vožnji 14. i 15. listopada 2016. u Zagrebu.

mini
Od 1959. godine kad je proizveden prvi MINI, uzbuđenja na cesti nije nedostajalo. Obožavatelji svih MINI modela moći će, ne samo voziti najnovije modele, nego razgledati bogatu ponudu lifestyle kolekcije i upoznati do srži ovu urbanu legendu, koja je ekranizacije doživjela i u veliki svjetskim blockbusterima. MINI driving experience vikend započinje 14. listopada, a svi koji žele sudjelovati mogu se prijaviti putem online formulara ovdje.

mini

Odvezite novi Mini folding bike ili uz kamatu od 2,99 %. Kupnjom bogato opremljenih modela MINI COOPER RACE EDITION i MINI COUNTRYMAN COOPER D MUST HAVE EDITION na poklon dobivate i jedinstveni MINI FOLDING BIKE ili financiranje putem MINI Financial Services uz kamatnu stopu od samo 2,99 %. Uz sve to, s modelom MINI COOPER RACE EDITION ostvarujete uštedu od 50.000 KN, a s modelom MINI COUNTRYMAN COOPER D MUST HAVE EDITION ostvarujete uštedu od čak 66.000 KN! Više doznajte na stranici.

mini

Foto: PR

Objavljeno: 07.10.2016. u 13:10

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p