DIZAJN I ARHITEKTURA

Ekstravagantna rezidencija s vlastitim noćnim klubom

Možete li pogoditi kojoj rock ikoni pripada ova dekadentna vila?

vila

Ekstravagancija koja vrišti sa svakog detalja, bogatstvo materijala, uzoraka i tkanina, fliper aparati, kipovi polugolih piratica, noćni klub, kombinacija crne, crvene i nešto grafita... Možete li pogoditi kojem legendarnom glazbeniku pripada luksuzna vila inspirirana, nekim čudom, Toskanom?

Odgovor je Slashu, gitaristu Guns N' Rosesa i Velvet Undergrounda kojeg smo imali prilike čuti prije nekoliko dana i u Zagrebu. Interijer je u potpunosti osmislila glazbenikova supruga, Perla Hudson, i on uistinu predstavlja ono što bismo vezali uz jednog od najluđih i najtalentiranijih osoba rock svijeta. Murali koji prekrivaju zidove i stropove brojnih prostorija, osebujni lusteri u obliku piratskih brodova te potpuno opremljen noćni klub s motivima lubanja i kožom daju naslutiti odakle pridjev najluđi.

U nimalo suptilnoj rezidenciji u prestižnom Mulholland Estates predjelu Beverly Hillsa Slash je snimio i svoja posljednja tri solo albuma, a nakon razvoda sa suprugom ona se prodaje za 10.995 milijuna dolara. U slučaju da je budući vlasnik obožavatelj slavnog glazbenika, sigurni smo da će cijena biti prava sitnica, no tu su i bazen, skate park i bujni vrtovi kojima je kuća okružena.
 
vila 
vila 
vila 
vila 
vila 
vila 
vila 
vila 
vila 
vila 
vila 
vila 
M.M.
Foto: Jade Mills Estates
Objavljeno: 28.06.2015. u 00:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p