DIZAJN I ARHITEKTURA

Ellen DeGeneres je lansirala svoj lifestyle brend

Odabrali smo svoje favorite iz iščekivane linije poznate komičarke

Ellen DeGeneres  
Ako ste se ikada pitali kako bi izgledalo da se jedna od najpoznatijih i TV ličnosti, omiljena komičarka Ellen DeGeneres baci na dizajniranje, odgovor je upravo stigao. Iščekivani lifestyle brend ED by Ellen službeno je ugledao svjetlo dana i sa sobom donio mnoge lijepe stvari.

Inspiriran klasičnim stilom, vrijednostima i osobnošću same Ellen, brend je sastavljen od kolekcija za dom, ženske odjeće i ponešto modnih dodataka. Fokus je kod svih kolekcija bio na kvaliteti i elegantnom dizajnu, a ono što sama autorica naglašava jest kako želi da njeni kupci prihvate i izraze svoj stil i individualnost kroz razna područja svog života. Ljubitelji klasike će tako na online trgovini moći pronaći chic blejzere, jakne, majice s jednostavnim printevima koje će se uklopiti u svaki stil, kao i decentan nakit, no ono što je ipak najzanimljivije jesu detalji za dom koji nisu mogli proći bez malo nenametljivog humora.
 
Kako se točno Ellenina ljubav prema dizajnu koju stalno naglašava manifestirala, doznajte na online adresi ED by Ellen, a u nastavku pogledajte naše favorite!
 
ED by Ellen 
Set tanjura (340 kuna) 

ED by Ellen  Set tanjura (300 kuna)
 
Stalak za tortu (2.490 kuna)  

 
ED by Ellen Platnena torba (170 kuna)
 
ED by Ellen Set podmetača (340 kuna)

ED by Ellen Set za led (850 kuna)

ED by Ellen 
Keramički set (440 kuna)
 
 
M.M.
Foto: ED by Ellen
Objavljeno: 03.07.2015. u 10:50

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p