LIFESTYLE

FASHION.HR slavi svoj 15. rođendan!

#FHR15
Ako ste jedni od onih koji se vole požaliti kako im dani prolaze sve brže i brže i godine lete, proslava obiljetnica poput rođendana uvijek će vas prisjetiti koliko nezaboravnih trenutaka ste proživjeli i s kojima ste ispunili dragocjeno vrijeme. Tako je nekako upravo ovih dana i nama jer smo nakon dugog zbranja i oduzimanja godina, priča, truda, projekata, kampanja, kolega, ureda i svih ostalih ključnih karika zaključili koliko smo puno toga postigli i na što smo sve ponosni.

FASHION.HR slavi veliki 15. rođendan. Ogroman je to uspjeh za lifestyle portal koji se danas može pohvaliti kao jedan od najčitanijih u Hrvatskoj, ali i regiji i za portal koji je započeo s jednostavnom idejom – prvi donositi vijesti iz svijeta mode, ljepote i lifestylea. Kako nam i ime nalaže, prvotni fokus bio je na modi i modnoj industriji, ali zahvaljujući rastu interesa čitatelja, tima i industrije, danas se ponosimo svakom svojom rubrikom i svakim svojim čitateljem.

Stoga, nakon godine koju je obilježila pandemija, prirodne katastrofe i neizvjesnost, mnogo planiranih projekata koji su morali biti stavljeni na čekanje te lijepih priča odlučili smo ponovno vratiti u opticaj, polako... Zato ćemo ove godine, tradicionalno, još jedanput proslaviti naš rođendan i zaželjeti dobrodošlicu ljetu kroz poznati FASHION.HR Midsommar party, a uz ovaj FASHION.HR Birthday specijal za vas smo pripremili brojne lijepe poklone i priče.

No sada, u ovom trenutku vas pozivamo da zajedno s nama ispušete koju imaginarnu svjećicu s torte i prisjetite se gdje ste vi bili prije 15 godina i kojim se sve postignućima ponosite. Ipak, mi ne bismo bili ovdje bez vas. Zato vam neizmjerno hvala što ste nam omogućili da posljednjih 15 godina zajedno s vama pišemo neke od najljepših priča!
Objavljeno: 17.06.2021. u 14:39

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p