LIFESTYLE

FASHION.HR Viber kampanja osvojila nagradu za online projekt godine

Veliki uspjeh za FASHION.HR Viber Stickere
FASHION.HR Viber stickeri
N
akon što ih je nevjerojatnih 4.5 milijuna korisnika učinilo dijelom svoje svakodnevice, FASHION.HR Viber stickeri dobili su još jednu potvrdu izvrsnosti. Naime, na netom održanom RSVP festivalu na kojem je sudjelovalo više od 500 event stručnjaka i predstavnika industrija povezanih s organizacijom događanja, FASHION.HR Viber kampanja odnijela je pobjedu u kategoriji najboljeg online eventa.


Atraktivan dizajn i prilagođenost domaćem tržištu učinili su FASHION.HR Viber Stickere još jednim u nizu uspješnih projekata FHR RED agencije u protekloj godini. Nakon što su predstavljeni u listopadu 2016., personalizirane je Viber stickere do kraja studenog skinulo čak 200.000 korisnika, a do današnjeg su se dana razmijenili rekordnih 4.5 milijuna puta.

FASHION.HR Viber stickeri
Ovaj je uspjeh Fashion.hr Viber kampanje uvidio i peteročlani nezavisni žiri koji su činili Dan Walsh (PR stručnjak), Mary Kirillova (event organizatorica, osnivačica prvog web sitea za zapošljavanje event stručnjaka), James Morgan (suosnivač tvrtke SharedXP), Joe Buckhurst (Group Dynamics, razvoj event tehnologije) i Snežana Subotić (event organizatorica, osnivačica agencije Prototip Events), dodijelivši RED agenciji Attend nagradu za najbolji online event. RSVP festival je inače jedini regionalni festival specijaliziran za evente i ove je godine kroz svoja dva dana održavanja ugostio brojne inozemne i domaće stručnjake koji su se bavili tehnologijama u event industriji i event turizmom.

FASHION.HR Viber stickeri
Foto: PR
Objavljeno: 09.02.2017. u 14:04

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p