GREEN

Forest Tale: Čarobna drvena kuća smještena u Gorskom kotaru prava je oaza mira u kojoj bismo rado proveli cijelu zimu!

Mjesto koje će vas očarati svojom ljepotom!
Dolaskom hladnijih dana i približavanjem omiljene blagdanske sezone već tradicionalno se bacamo na potragu za najljepšim drvenim oazama u obliženjem nam Gorskom kotaru. Iako je Gorski kotar mjesto koje ima svoje čari u baš svako doba godine, moramo priznati kako posebno volimo kada ove pitoreskne šumske krajolike prekrije bijeli pokrivač i pretvori ga u pravu zimsku bajku!

A s obzirom na sve veći broj preslatkih, drvenih kuća za odmor koje na dlanu pružaju sve što je potrebno za bijeg od užurbane svakodnevice, planiranje godišnjih odmora u gorskoj Hrvatskoj nikada nije bilo jednostavnije! Jedno od takvih mjesta je i prekrasna kuća koja je svoje mjesto pronašla u Crnom Lugu, samo 500 metara od ulaza u Nacionalni park Risnjak. Naziva Forest Tale, ova komforna kuća za odmor idealna je za smještaj 6 odraslih osoba, a obožavat će je i obitelji s djecom koje će oduševiti dječja igraonica ili pak party zona smještena u samoj kući. Sigurni smo kako će vas na prvu oduševiti pomno uređene spavaće sobe s dozom luksuza, kao i dnevni boravak kojim odiše toplina koja proizlazi iz prirodnih materijala koji sačinjavaju ovu divnu oazu kao stvorenu za odmor i opuštanje. A za maksimalno opuštanje tu su jacuzzi i sauna u relax zoni, koji će savršeno upotpuniti vinski hladnjak s vrhunskim vinima koja će obožavati ljubitelji dobre kapljice!
 
Ništa manje impresivan nije ni eksterijer koji je podijeljen na tri dijela; prvi dio čini travnjak, pitoreskni potočić i most, dok je drugi dio pripao prekrasno uređenoj terasi smještenoj tik uz kuću. Treći dio čini zasebni, vanjski dio s roštiljem i stolom koji je kao stvoren za druženja u toplijim mjesecima, a vlasnici su otkrili kako će vrlo brzo svemu ovom pridružiti i - bazen! Više informacija o kući potražite na službenoj stranici. 
Foto: Instagram
Objavljeno: 30.10.2022. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p