GASTRO

2 savršena pića za toplu ljetnu večer

Zabava zagarantirana!

koktel
S
vi smo to barem jednom doživjeli. Miksanje koktela u kućnoj radinosti kako bismo barem malo uštedjeli prije izlaska u klub, koji baš nikada ne ispadnu tako sjajni kao kad nam ih stručno zamiješa profesionalac.

Planirate li toplu subotnju večer provesti u svom vrtu družeći s prijateljima ili štedeći prije ludog izlaska, mišljenja smo kako nema boljeg začina od finih, šarenih pića. A s obzirom na to da ljeti ne trošimo dragocjeno vrijeme, priprema tih istih pića mora trajati svega nekoliko minuta, na što smo se fokusirali i u naša dva prijedloga koja vam danas donosimo. Želite li pokazati svoju inovativnost i prijatelje počastiti iznenađenjem koje ne uključuje klasičan mojito ili džus votku, šalabahter pronađite u nastavku.

limunada 
Džin limunada
Što je limunada s malo džina? Jedna zabavna subota navečer, zasigurno. Pripremite šalicu limunovog soka (oko 6 istisnutih limuna), šalicu šećera, jedan krastavac narezan na tanke kriške, četiri šalice vode, četiri šalice leda i 3 šalice džina. Sve zajedno dobro pomiješajte kako bi se šećer rastopio i guštajte u večeri!

koktel 
Guinness milkshake
Ako se pivo i sladoled nalaze na vrhu vaše hranidbene piramide, ovo je koktel za vas. Naizgled nespojiva kombinacija u ovom će slučaju rezultirati neobičnim milkshakeom za one iznad 18 godina. Na jednu limenku Guinness piva trebat će vam jedna kuglica sladoleda od vanilije. Užitak zagarantiran.
 
M.M.
Foto: Sweet Lulu blog, Pinterest
Objavljeno: 01.08.2015. u 12:56
Tagovi: recepti

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p