GASTRO

2D kafići postali su svjetski hit, a jedan takav nalazi se u Berlinu i izgleda nestvarno!

Café koji nas je oduševio na prvi pogled!
2D kafići u posljednjih su nekoliko godina stekli veliku popularnost u svijetu; Osim što pružaju bijeg od stvarnosti smještajući posjetitelje dvodimenzionalni svijet, ovi ravni ručno nacrtani dizajni koji prekrivaju zidove i namještaj stvaraju vizualno upečatljivo okruženje koje je posve drugačija i zabavnije od tradicionalnih kafića.

Sve veću popularnost ovakvih kafića izazvale su i društvene mreže jer ovakav vizualno privlačan dizajn ne može proći nezapaženo na Instagramu, a brza pretraga ‘2D kafića’ otkrit će vam stotine svjetskih 2D oaza koje su veliki hit među mlađim korisnicima društvenih mreža. No, mnogi ljudi gaje veliku ljubav i nostalgiju prema crtićima, stripovima i video igrama iz dvog djetinjstva, a 2D kafići nevjerojatno podsjećaju na taj svijet, čineći ih privlačnim odredištima i za sve one koji se ponovno žele povezati s omiljenim uspomenama iz djetinjstva. 
 
Always Together - Berlin

Iako su ovakvi kafići mahom rasprostranjeni po azijskom kontinentu, pronašli smo jedan ni manje ni više nego u bajkovitom Berlinu. Imena Always Together, ovaj impresivni lokal prvi je azijski desertni kafić u gradu i poznat je po tome što prodaje jedinstveni korejski izribani led poznatiji pod nazivom “Bingsu”. Smješten u samom centru grada, u blizini Alexanderplatza, Always Together savršeno je mjesto za desert i ‘afterwork’ kavu, a svakako savjetujemo da pri sljedećem posjetu bajkovite njemačke prijestolnice posjetite i ovaj nestvarni café koji se može pohvaliti titulom prvog ručno nacrtanog dvodimenzionalnog kafića u Berlinu. Više detalja otkrijte ovdje.
Objavljeno: 04.06.2023. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p