GASTRO

3 domaća food blogera s čijim receptima će izolacija biti puno lakša

Ukusni recepti koje ćete s guštom raditi!

S obzirom na to da se nalazimo u izolaciji, nije neobično da višak slobodnog vremena trošimo na kuhanje i pripremanje hrane za koju inače nemamo vremena. Premda je izolacija nerijetko naporna, frustrirajuća i teška, zahvaljujući internetu postoji mali milijun načina na koji trenutno stanje možemo učiniti boljim i zanimljivijim, a isprobavanje različitih recepata definitivno se sjajno uklapa u cijelu priču!

Nekada smo imali kuharice, a danas imamo food blogere koji nas svojim divnim fotografijama instantno potiču na odlazak u kuhinju. Hrvatska blogerska gastro scena nudi velik broj kreativaca koji uvijek iznova oduševe odličnim idejama kojih se sami možda ne bismo dosjetili, pokažu neke nove načine pripreme jela, ali i inspiriraju za pametno kuhanje i štednju namirnica. Upravo zato izolacija se nameće kao odličan trenutak da poboljšate svoje kulinarsko umijeće ili ga pak steknete, stoga smo u nastavku izdvojili tri poznata domaća gastro blogera čiji vas recepti zasigurno neće razočarati!

Hungry Mile

Mile Butorac, mladi kreativac koji se krije iza Instagram profila Hungry Mile, već na prvi pogled osvaja fantastičnim feedom. Ipak, iza divnih fotografija kriju se i sjajna jela za koja ne sumnjamo da će zadovoljiti svačiji ukus jer Mile voli raznolikost u kuhinji, pa ćete tako na njegovom profilu naići na zdrave recepte, kao i na one nešto kaloričnije te naravno ukusne slastice koje jedna čekamo isprobati.

Domaćica Sanja

Sanja Mijac u vaše domove donosi kreativna, ali i jednostavna jela koja baš svatko može napraviti  sam te upravo zato ovaj profil definitivno treba pronaći mjesto na vašoj 'listi'. Naime, Sanja ima i svoj blog na kojem možete potražiti detaljne i precizne recepte slane i slatke hrane, stoga nema baš nikakvog razloga da već danas jedan i ne isprobate jer smo sigurni da ćete biti u potpunosti oduševljeni.

Andrea Cukrov/Cukar

Sigurni smo da se možemo složiti s činjenicom kako su slatkiši najdraža razbibriga u vrijeme izolacije, stoga jednostavno morate zaviriti na profil koji dolazi pod imenom Cukar. Andrea također ima svoju stranicu, odnosno blog na kojem možete u svega nekoliko trenutaka saznati točne mjere i sastojke svih slastica te potom ne preostaje ništa drugo nego da iste što prije i isprobate u vlastitoj radinosti.

Foto: Instagram, Unsplash
Objavljeno: 25.03.2020. u 12:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p