GASTRO

3 hrvatska food blogera čija jela ćete obožavati

Savršenstvo okusa koje odmah želimo!

Priprema ukusne hrane zahtjeva određeno kulinarsko znanje, ali i onaj jedan prirodni štih koji nam govori koja je baš točna mjera određenog začina, kako promijeniti neki recept i napraviti ga još boljim te u konačnici proizvesti fantastično jelo o kojem će se pričati.

Ono što su nekada bile razne kuharice, danas su food blogeri. Kuhanje je neophodna radnja, no pripremiti nešto na način koji će nam u potpunosti zadovoljiti nepce je jedna posve nova dimenzija kulinarstva. Iako se kuhati može naučiti, kao što smo spomenuli, onaj prirodni afinitet i osjećaj je neophodan kako bi se dobila posve drugačija, kreativnija i ukusnija jela. Food blogeri su online zajednica koju obožavamo, jer osim savršenih slika koje nam stvaraju zazubice, recepti su vrlo opširni, točni i lako izvedivi onima koji i nisu najvještiji u kuhinji. Uz malo truda i zanimanja, pomoću fantastičnih food blogera vrlo brzo možete postati odlični u kulinarstvu i u potpunosti zavoljeti pripremanje jela.

U nastavku smo izdvojili 3 šarmantna Instagram profila hrvatskih food blogera od kojih ćete mnogo toga naučiti.

Ave Dulcis by Tamara

U ovaj profil najprije će se zaljubiti obožavatelji slastica i kolača. Naravno, osim slastica mogu se pronaći i recepti slane hrane kao i fantastične ideje za zdrave i brzo gotove doručke, a na feedu se nalaze i raznovrsni smoothieji. Tamara, koja se krije iza ovog profila, ima i svoj blog na kojem možete pronaći cijele recepte za jela koja sprema te nema apsolutno nikakvog razloga da neka i sami ne probate pripremiti.

Mile Butorac

Kreativnog imena Hungry Mile, Mile nam osim impresivnih fotografija, donosi kulinarsko umijeće koje će vas osvojiti na prvu. Ukusna jela, što slatka što slana, iznimno su kreativna, šarena i jednostavno nas odmah navode da ih što prije idemo rekreirati. Kako biste u tome bili uspješni, javite se ovim kreativcu i zatražite recept koji ćete vrlo brzo i dobiti. Ono što posebno volimo na ovom blogu zu zdrave varijante najdražih jela kao što su pizza ili tjestenina.

Sanja Mijac

Domaćica Sanja ima je profila koji bi se svakako trebao naći na vašoj following listi. I ovdje se radi o iznimno kreativnom kuhanju koje je istovremeno vrlo jednostavno i lako izvedivo svima, pa čak i onima koji zaziru od kuhinje. Sa šarmantnim i preciznim receptima zaljubit ćete se u proces pripreme i uživati u bajkovitom okusu, stoga izaberite ono što vam se najviše sviđa i krenite s pripremom jer savršen okus i zadovoljstvo neće izostati.

Foto: Instagram
Objavljeno: 12.01.2019. u 14:07
Tagovi: prehrana, hrana

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p