GASTRO

3 jednostavne ideje za idealni nedjeljni zalogaj

Napravite vlastite ukusne grickalice

 
3 jednostavne ideje za idealni nedjeljni zalogaj
 
Nedjelja, taj divan dan kao stvoren za ljenčarenje. Baš kao što kalorije ne brojimo nedjeljom jer je pomisao na još jedan radni tjedan dovoljno strašna, u potpunosti prihvaćamo nerad ignorirajući i najmanji tračak grižnje savjesti. 

Nedjeljom se družimo, ispijamo kave dugo i u pidžami, s užitkom pripremamo ručak po nekoliko sati i u dnevni raspored upisujemo nepročitane knjige i nepogledane filmove. Uz sve ovo, nemojmo si lagati, mora ići i poneki zalogaj jer se užitak tada udvostručuje. Iako je najlakše posegnuti za nekom gotovom i najčešće nezdravom grickalicom, mi vam predlažemo jednako ukusne zalogaje koje u svega nekoliko minuta možete pripremiti sami.
 
3 jednostavne ideje za idealni nedjeljni zalogaj 
Kokice s cimetom i kokosom
Obožavate li kokice, predlažemo vam da ove nedjelje budete posebno divlji i isprobate ih s cimetom i kokosom. Znamo da je original u slučaju kokica najbolji, ali zbog ovog zalogaja vrijedi eksperimentirati, vjerujte nam. Sve što vam treba je kukuruz, kokosovo ulje, sol, šećer i cimet. Kokice ispecite na kokosom ulju, posolite te nakon toga pomiješajte cimet i šećer te ih posipajte mješavinom.
 
3 jednostavne ideje za idealni nedjeljni zalogaj 
Grčki jogurt s čokoladom
Nakon što probate ovu verziju grčkog jogurta, postoji velika mogućnost da više ništa drugo nećete poželjeti staviti u usta. Trebat će vam običan grčki jogurt, 1 žlica maslaca od kikirikija, 1 žlica meda, ¼ žlice ekstrakta vanilije, pola žlice čokoladnih kuglica i prstohvat soli. Sve zajedno pomiješajte i prepustite se užitku!
 
3 jednostavne ideje za idealni nedjeljni zalogaj 
Studentski miks s tajnim sastojkom
Umjesto da kupujete gotove i često preskupe studentske mikseve, napravite svoj i dodajte mu koji tajni sastojak. Predlažemo vam bademe, suho voće, sjemenke suncokreta i mini M&M čokoladice.
 
M.M.
Objavljeno: 27.09.2015. u 11:56
Tagovi: hrana, recepti

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p