GASTRO

Ako se nađete u Sarajevu, ovo mjesto za kavu ne smijete zaobići!

Nova adresa za sve istinske zaljubljenike u kavu, ali i dizajn interijera!

Moramo priznati da smo se jako brzo naviknuli na brojna mjesta sa specialty kavom u Lijepom našoj, ali ovog puta za oko nam je zapela izvrsno mjesto u susjednoj Bosni i Hercegovini. Naime, riječ je o Kawi, novotvorenoj oazi za ispijanje najdražeg napitka koja oduševljava i odličnim uređenjem!

Kawa je smještena u samom središtu Sarajeva, na adresi Dženetića Čikma 16, a u svojoj priči objedinjuje divan interijer i izvrsnu kavu. Kava koju ondje možete kušati dolazi iz daleke Kolumbije, a osim kave, u ponudi se nalaze i mnoga druga pića. Uz spomenutu ponudu, ono zbog čega ovo mjesto odvraća pažnju je i uređenje prostora za koje je zaslužan arhitekt Armin Mešić koji je Kawu zamislio kao urbano, ugodno mjesto u kojem je fokus na decentnim, ali upečatljivim detaljima koji savršeno zaokružuju cijelu specialty priču.

Tako ondje možete naići na pomno odabrane komade namještaja i ostale detalje koje ostavljaju zanimljiv i nadasve prepoznatljiv estetski dojam po kojem se Kawa izdvaja. Isto tako, ovo mjesto je u vrlo kratkom periodu postalo jedno od najpopularnijih, a s obzirom na uloženi trud te kvalitetnu ponudu, to nas nimalo ne čudi, stoga nanese li vas put kojim slučajem u Sarajevo, predlažemo da ovo posebnu i unikatnu lokaciju nikako ne zaobiđete!

Foto: Instagram
Objavljeno: 07.09.2021. u 12:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p