GASTRO

Ako vam nedostaju izlasci, onda ovaj Helloweeno party ne smijete propustiti!

Ovog se petka pleše i druži u genijalnoj vinariji nedaleko Zagreba!

Na 30 minuta od Zagreba krije se oaza dobrih vina, klope, uživanja i, ako je sudeći po nadolazećem vikendu, partijanja. Vinarija Voštinić Klasnić organizira Helloweeno party, događaj koji ne želite propustiti ako vam nedostaju izlasci u kojima je čaša dobrog vina prioritet.

Okružena vinogradima i voćnjacima, daleko od gradske buke, malo drugačija vinarija, u kojoj je vino način izražavanja, u kojoj se sluša dobra glazba i fino kuha, spremna je za večer u kojoj padaju maske. U skladu s epidemiološkim mjerama, Helloweeno party održava se na otvorenom, uz laganu vatricu, slasne burgere, vruće kestene i originalni glazbeni odabir zagrebačkog DJ dvojaca Solffeggio Music Project u kojem će uživati svi glazbeni entuzijasti. Na vinskoj karti očekuju vas sva vina vinarije Voštinić Klasnić, a samo u sklopu Helloweena, svi će ekskluzivno moći probati i mutne, tek isfiltrirane, mlade Škrlete te fenomenalnu rakiju od Škrleta. Vinarija VK, koja je ujedno i galerija, poznata je po vinskim degustacija, ali i izložbama, glazbenim događajima i raznim kreativnim radionicama, a ovog vikenda postaje mjesto za sve one željne potpuno drugačijeg koncepta zabave.

Maske nisu obavezne, ali su poželjne i bit će nagrađene. Broj gostiju je ograničen, a dolazak je moguć isključivo uz prethodnu rezervaciju, zato sjednite na metlu i doletite na finu klopu, vrhunsko vino i strašno iskustvo u ovoj prekrasnoj vinariji nadomak Zagreba.

Foto: PR
Objavljeno: 26.10.2021. u 16:33
Tagovi: Vino

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p