GASTRO

Atmosfera Divljeg zapada u novom zagrebačkom restoranu

Steak&Burger house Old Wild West stigao u Hrvatsku
old wild west 
Poznati talijanski brend tematski uređenih restorana Old Wild West otvorio je svoj prvi restoran u Hrvatskoj u Arena Centru u Zagrebu. Old Wild West poznat je po bogatoj ponudi hamburgera, tex-mex specijalitetima i argentinskim mesom s grilla kao i po jedinstvenom uređenju interijera u tipičnom western stilu. U Old Wild West restoranu obroci se konzumiraju u karavanama, indijanskim šatorima, rudniku, uredu Georga Washingtona što ručak ili večeru u ovom restoranu čini posebnim doživljajem i atrakcijom.

Old Wild West nudi bogatu ponudu menija na kojem dominiraju mesna jela vrhunske kvalitete. Najcjenjeniji odresci Hereford i Angus govedine koji se poslužuju u Old Wild Westu dolaze izravno s odabranih argentinskih farma Pampe, gdje se nalaze najveći i najbogatiji pašnjaci na svijetu, na kojima su pažnja i briga za životinje na najvišoj razini. Rezultat takvog načina uzgoja je kvalitetno, sočno i ukusno meso po kojem je Old Wild West prepoznatljiv. Old Wild West nudi i brojne dječje menije popraćene igrama i poklonima. Podlošci na kojima se jede su posebni, a djeca ih mogu obojiti pastelnim bojama koje će dobiti na poklon.
 
old wild west 
OWW restoran prostire se na 600m2 i ima ukupno 300 unutarnjih i vanjskih sjedećih mjesta. Jedini je restoran u Arena Centru koji nudi tematski ambijent restorana i gostima pruža nezaboravno iskustvo usluge za stolom. Brend Old Wild West dio je Cigierre Spa, najboljeg lanca u sektoru restorana s uslugom za stolom. Prvi Old Wild West otvoren je 2002. godine, a danas broji više od 180 restorana u Italiji, jedan u Švicarskoj i Belgiji te od sada jedan i u Hrvatskoj.
 
old wild west 
old wild west 
old wild west 
Foto: PR
Objavljeno: 16.02.2016. u 15:59

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p