GASTRO

‘Avocado senzacija’ - Specijalitet obožavanog zagrebačkog lokala koji jednostavno morate probati!

Jelo koje nas je oduševilo na prvi griz!
O vrhunskom chefu Robertu Hromaliću ne trebamo previše govoriti; Osim što je na glasu kao jedan od najboljih hrvatskih pastry chefova, u njegovim jelima u Zagrebu uživamo već godinama, a posebice kada je riječ o vrhunskim slasticama i kolačima koji izgledaju toliko dobro da ih je katkada prava šteta pojesti!

No, otkako se obožavani Le Kolač otvorio i na novoj adresi - u Parku Kneževa, uvjerili smo se kako je Robert jednako stručan i u pripremi genijalnih doručaka i brunch specijaliteta. Tako smo iz najnovije ponude slanih jela odlučili kušati Avocado senzaciju koja je, vjerujte nam na riječ, posve drugačija od bilo kojeg avokado tosta koji ste ikada kušali. Riječ je o vrsti avokado sendviča koji se priprema od svježeg avokada, kremaste stracciatelle, zlatnog žumanjka i pikantne paprike, a koji zajedno tvore kombinaciju koja će vaše okusne pupoljke iznenaditi eksplozijom okusa. Jelo samo po sebi izgleda veoma bogato i estetski privlačno, a jedini minus ovog obroka jest činjenica da klasičan avokado tost više ne zvuči ni približno dobro nakon što kušate ovu rapsodiju okusa!
 
Le Kolač kao omiljeno mjesto za doručak i brunch

Osim dobro poznatih kolača i ostalih slastica, u novom Le Kolaču uživat ćete u vrhunskim, slanim jelima, a osim spomenute avokado senzacije svakako savjetujemo da kušate kroasan s dimljenim lososom, krem sirom, meko kuhanim jajem i mladom salatom, baš kao i njihov čuveni ‘Tost Croque Monsieur’ - panirani tramezzini sa sočnom šunkom, rastopljenim sirom i neodoljivim, granulastim senfom. Cjelokupnu ponudu otkrijte ovdje!
Foto: Instagram
Objavljeno: 12.06.2023. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p