GASTRO

Bar koji su Zadrani jako zavoljeli

Jeste li i vi ovoga ljeta uživali u 'Famousu'?
Famous Beach Bar 
Svakim danom sve smo bliže službenom kraju ljeta i za mnoge je godišnji odmor već davno zaboravljeni pojam. No, dolazak rujna ne mora nužno značiti da instantno odbacujemo pojam uživanja uz miris mora, toplinu sunca i svima drage fine zalogaje. 

U spomenutom su Zadrani ovoga ljeta imali prilike uživati na poznatoj plaži Borik, gdje je dobrano zaživio Famous Beach Bar & Grill. Otvoren prije nekoliko mjeseci, pokazao se kao novo hit mjesto i skepticima dao do znanja kako spoj puba i beach bara može sasvim dobro funkcionirati. Prema riječima vlasnika Daria Ivankovića, u Famousu se spojilo nekoliko ugostiteljskih stilova, no najvažnije je ipak bilo povezati pub i pješčanu plažu.

Famous Beach Bar je tako od obje strane uzeo samo najbolje. Čak 200 vrsta piva sa svih strana svijeta, 80-ak vrsta vina, kokteli i probrani šampanjci, kao i slasni zalogaji pristupačnih cijena, poput burgera, salata, morskih specijaliteta i sendviča, smjestilo se u prozračan ambijent za koji je namještaj došao čak iz Indonezije. Eklektični detalji i jarke boje čine ovo mjesto idealnim za ljetne mjesece, no Famous nastavlja ploviti i dalje, pripremajući zanimljiv i inovativan program za dane koji tek dolaze.

Čini se kako se i Zadar, po uzoru na ostale dalmatinske gradove, počeo buditi i modernizirati svoju ugostiteljsku ponudu. Sigurni smo da vas ova činjenica raduje, baš kao i nas, i da ćete pri sljedećem posjetu Zadru svratiti u Famous.
 Famous Beach Bar Famous Beach Bar Famous Beach Bar 
Famous Beach Bar 
Famous Beach Bar 
Famous Beach Bar  
Famous Beach Bar 
Famous Beach Bar 
Famous Beach Bar  
Famous Beach Bar   
Famous Beach Bar 
Famous Beach Bar 
M.M.
Foto: Famous Beach Bar
Objavljeno: 27.08.2015. u 13:29
Tagovi: bar, restoran

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p