GASTRO

Bears & Friends: Čaroban svijet gumenih bombona napokon stigao i na naše tržište!

Slatkiši kojima nećete moći odoljeti!
Bez obzira na to u kojoj se fazi života nalazite, gumeni bomboni slatkiš su koji obožavaju baš svi! Ipak, moramo priznati da je hrvatskom tržištu zaista nedostajala nešto veća ponuda kakvu obično viđamo u većim europskim gradovima, no zahvaljujući poznatom brendu Bears & Friends koji je napokon stigao i na naše tržište, izbor ovih obožavanih slatkiša nikada nije bio veći i - slađi!

Naime, upravo zbog nedostatka kvalitetnih i ukusnih gumenih bombona u Hrvatskoj, Bears & Friends je svoju ponudu odlučio proširiti i na naše tržište. Proizvedeni u Njemačkoj, Bears & Friends bomboni poznati su na svjetskom tržištu, a u njima već 20 godina uživaju milijuni ljudi diljem svijeta koji mahom biraju isključivo Bear & Friends. Ono što je bitno napomenuti jest da svi Bears & Friends proizvodi sadrže BÄRENSIEGEL pečat, koji dokazuje vrhunsku kvalitetu i izuzetan okus svih proizvoda koje ćete pronaći u asortimanu ovog poznatog brenda. Bears & Friends svojim kupcima tako nudi zaista ogroman izbor bombona za sve sladokusce, a okusi variraju od kiselog, slatkog, pa i ljutog. U svojoj bogatoj ponudi imaju i opcije za vegane, ali i ponešto za sve one koji izbjegavaju gluten i laktozu.
 
Ono što nam se posebno svidjelo su bomboni koje odlikuju najspecifičniji okusi, kao što je slatki korijen stabljike poznate kao sladić, a koji je u posljednjih nekoliko godina postao svjetski trend u svijetu gumenih bombona! Tu su i genijalni gumeni bomboni u obliku pomfrita koji će vas oduševiti, kako svojim citrusnim okusom, tako i prepoznatljivim ”Mc’ Donalds” dizajnom. Svi proizvodi dostupni su na službenom webshopu na kojemu možete i naručiti odabrane slatkiše, a koji su ujedno i sjajna ideja za poklon za nadolazeće blagdane!
Foto: Instagram
Objavljeno: 19.11.2022. u 12:16

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p