GASTRO

Biste li kušali crni sladoled?

Desert na bazi aktivnog ugljena
little damage
Nakon što je cijela plejada unicorn slastica i napitaka obilježila feedove naših društvenih mreža, na pomolu je novi food trend, ovog puta lišen boja. Riječ je o crnom sladoledu čiji su se vizuali počeli širiti iz, pogađate, rasadnika svih instant trendova, Los Angelesa.

Za novog je fotogeničnog junaka društvenih mreža odgovorna slastičarnica Little Damage iz L.A.-ja koja je uz standardnu ponudu sladoleda osmislila i onaj u potpunosti crni. Glavni sastojak ove slastice je aktivni ugljen koji se potom kombinira s raznim okusima, a sve prati jednako tamni kornet.

Nedvojbeno fotogeničan sladoled, baš kao i sama slastičarnica, dolazi uz dodatke poput Oreo keksi i izaziva zazubice već sa samim vizualima, dok imena sladoleda poput Black Roses, Unicorn Tears, Vegan Mango Sticky Rice i Chocolate Dip Cherry podjednako intrigiraju okusne pupoljke. Jedino što možemo nakon pregledavanja @little.damage Instagrama jest nadati se kako će netko i na domaćem tlu poželjeti otvoriti ovakav slatki raj ispunjen posebnim desertima. Mi ćemo, jasno, biti prvi (i stalni) gosti.

little.damage
little.damage
little.damage
little.damage
little.damage
little.damage
little.damage
little.damage
M.M.
Foto: Instagram
Objavljeno: 01.05.2017. u 10:00
Tagovi: hrana, sladoled

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p