GASTRO

Bite of Fun: Naši najpoznatiji chefovi osvajaju uličnu gastro scenu svojom vrhunskom street food ponudom!

Najpoznatiji chefovi okupili se u novom gastro konceptu u Hrvatskoj - Bite of Fun
Gastro nomadi pripremite se! Uživanje u vrhunskim delicijama i najfinijim okusima donosi gastronomski koncept posebno kreiran od strane najpoznatijih televizijskih chefova Melkiora Bašića, Damira Tomljanovića i Marija Mandarića pod nazivom Bite of Fun. Upravo ste na ovogodišnjem izdanju Pizza Festa imali priliku premijerno posjetiti Bite of Fun gdje se nudilo samo najbolje od street food ponude, od čega posebno ističemo kreacije Melkiora Bašića, koji je oduševio s nekoliko vrsta pizza i ukusnim pastama. Posebnost koju je jedva čekao podijeliti s posjetiteljima Festivala je Wheel of Cheese pasta – domaća, ručno rađena tjestenina koja se završava u kolutu Granda Padano sira. 

Ideja Bite of Fun ulične hrane proizašla je iz radionice ugostiteljskog objekta pod nazivom Peko Peko Bar. Dugogodišnjim iskustvom i radom, specijalizirali su se za ulične gastro festivale diljem Hrvatske. Ponosno najavljuju kako će ove godine sudjelovati na 15 različitih uličnih festivala diljem zemlje, a kreću upravo od Pizza Festa koji se održao od 18. do 28. svibnja u Zagrebu na zagrebačkom trgu J.J. Strossmayera. Koncept Bite of Fun nastavit će svoje gastronomsko putovanje na Baš Naš festivalu gdje će se uključiti Melkior Bašić i Damir Tomljanović i ponuditi najbolje od hrane. Uzbudljiva jela, još uzbudljivija gastronomska lica, okusi i mirisi razne ponude hrane, sigurno će zadovoljiti vaša nepca. Osim vrhunske ponude hrane, kako bi zaokružili koncept Bite of Fun, prepoznati chefovi surađuju s nekim od najboljih barmena u industriji koktela, Hrvojem Rihtarićem koji će pripremiti čak 120 koktela, prilagođeni raznim temama festivala. 

Vjerujemo da su dobra hrana i piće temelj svakog velikog festivala, a s novim konceptom Bite of Fun donosi cjelokupnu priču s najboljom ponudom na ulice Hrvatske. Dođite i pridružite im se na nezaboravnom okusnom putovanju. Za više informacija možete ih pratiti na službenim kanalima IG i FB.  
Foto: PR
Objavljeno: 01.06.2023. u 09:55

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p