GASTRO

Čoko jagodica: Preslatke jagodice okupane najfinijom belgijskom čokoladom koje možete naručiti i na kućnu adresu!

Neodoljiva slastica koju morate isprobati

Jagode u kombinaciji s čokoladom tvore savršen tandem kojemu malo tko može odoljeti, a to itekako dobro zna mlada zagrebčanka Valentina Anić koja je početkom 2021. godine pokrenula jedinstveni brend naziva ''Čoko jagodice'' u sklopu kojega kreira prava mala čokoladna čuda raznih oblika, a koja ujedno i potvrđuju da je moderno slastičarstvo svojevrsna umjetnost koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Valentina je mlada djevojka koja godinama uživa u slastičarstvu, a sama ideja o ''Čoko jagodicama'' nastala je, kako sama kaže, potpuno spontano. ''Čoko jagodice nastale su iz čiste ljubavi prema slasticama.Ideja je nastala na samo Valentinovo prošle godine, a dan poslije otvorila sam profil na Instagramu i tako je sve krenulo...'', kaže Valentina koja na samom početku svog rada nije mogla ni zamisliti da će njene jagodice postati toliko popularne. ''Mislim da je glavni 'krivac' svemu Instagram, putem kojeg se za nove stvari vrlo brzo i lako pročuje. U početku su jagodice nastajale isključivo u mojoj kuhinji. Međutim, kako se posao počeo nevjerojatno brzo širiti, ubrzo je postalo nemoguće okupirati kuhinju uz ostale ukućane pa je vrlo brzo prostor u dvorištu postao prostor namijenjen isključivo čoko jagodicama. Još uvijek sve radim sama, no kako vrijeme odmiče uskoro ću morati tražiti zaposlenike'', kaže Valentina.

Valentinine jagodice izgledom se mogu mjeriti s profesionalno rađenim slatkišima stoga nas nimalo ne iznenađuje činjenica da su u kratko vrijeme stekle veliku popularnost. Svaka jagodica prelivena je vrhunskom belgijskom čokoladom, a valja istaknuti kako Valentina u svojoj pripremi ne koristi nikakva umjetna bojila, te da svi proizvodi dolaze direktno iz eko uzgoja. ''Jagode nabavljam od jednog dečka, koji s obitelji vodi uzgoj. A što se čokolade tiče, poslujem direktno s firmom iz inozemstva koja proizvodi čokoladu koju mi osobno šalju u Hrvatsku.'' Valentina svoje čokolade dostavlja diljem Hrvatske, a koliko su postale popularne govori i činjenica da su počele putovati i u druge zemlje poput Austrije, Njemačke, Italije, Turske...

Tako su Valentinine čoko jagodice sve popularnije, a posebno kada je riječ o malim znakovima pažnje ili pak poslovnim poklonima koje možete naručiti na željenu adresu. Jagodice dolaze u pakiranju u obliku bombonijere različitih veličina, a u svojoj ponudi nudi i neodoljive bukete ili pak tornjeve u obliku torte. Iako je u samom početku radila isključivo s jagodama, Valentina je u svoju ponudu uvela i banane, jabuke i trešnje, a uskoro bi u ponudu trebalo stići i drugo voće koje će dodatno proširiti ponudu koja će, bez imalo sumnje, biti jednako ukusna i atraktivna. Sve detalje o Čoko jagodicama potražite na službenom Instagram profilu.

Foto: Instagram
Objavljeno: 01.03.2022. u 10:10
Tagovi: Zagreb, desert

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p