GASTRO

Come to Mama je nova zagrebačka adresa za ukusnu pizzu koja će vas oduševiti!

Još jedno mjesto koje želimo posjetiti što prije!

Kada govorimo o druženju s prijateljima, osim dobrog društva, najčešće se nameće i pitanje hrane. Naravno, u tom trenutku bez imalo razmišljanja gotovo svima na pamet prvo pada ukusna pizza koju vole baš svi. Upravo zato iznimno se veselimo činjenici kako je Zagreb dobio još jednu pizza adresu koja se ovog puta smjestila na Vrbanima u neposrednoj blizini Point Shopping Centra.

Come to Mama šarmantno je novootvoreno mjesto na zagrebačkim Vrbanima koje već na prvi pogled osvaja divnim cosy interijerom koji će baš svako druženje dodatno upotpuniti i natjerati nas da ovo mjesto iznova posjetimo. Naime, Come to Mama sažima ideju ugođaja doma, šarenih detalja i razigranosti koji su uz ukusnu i slasnu pizzu nepogrješiva kombinacija. Ovo divno mjesto u svojoj ponudi nudi izbor između deset pizza koje će, sigurni smo, zadovoljiti baš svačiji ukus.Ljubitelji pizze Romana, jednostavne, a tako bogate okusom, s najboljim mogućim sastojcima te tankom, hrskavom koricom došli su na svoje. Spomenuta pizza je tradicionalno iz Italije, popularnog naziva "hrskava" (scrocchiarella). Manje je težine u usporedbi s pizzom Napoletanom te se u pećnici peče na 350 stupnjeva kako bi se tijesto maksimalno isušilo i tako dobila prepoznatljiva hrskavost. Vrhunski sastojci poput mozzarelle, cherry rajčica, crnih maslina, pancete, pršuta, kozica... stavljaju posjetitelje na slatke muke koju od ponuđenih pizza izabrati.


Osim uživanja u odličnoj pizzi, dodatan bonus je i bar koji se nalazi u sklopu pizzerije te prostrana terasa kao stvorena za ispijanje najdraže kave i uživanje u ukusnim zalogajima. Budući da su pred nama sve ljepši dani, pravi je trenutak da vrijeme što više provodite vani te šetnju ili pauzu na poslu upotpunite ukusnom Come to Mama pizzom koja sigurno neće razočarati!


Foto: PR, Filip Popović
Objavljeno: 25.05.2020. u 11:28

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p