GASTRO

Cool mjesto na zagrebačkom Britancu

Jeste li već svratili u The Brick booze & bites?
The Brick II booze&bites bar
Mračni no istovremeno ugodni interijer i fini zalogaji koje je idealno konzumirati uz čašu vina i dobro društvo vjerodostojan je opis koji bismo zalijepili uz The Brick II booze & bites bar. Svojevrsni je ovo produžetak The Brick booze & bites bara koji je svojedobno bio otvoren na samom vrhu Radićeve ulice, a ako već u njega niste zavirili, subota poslijepodne bi za to mogla biti idealna.

The Brick II booze & bites bar nakon velike je renovacije svoj interesantni prostor za goste otvorio na adresi Arnoldova 1 krajem prošle godine, ponudivši idealnu boemsku kulisu za ispijanje kavice, ali i vina na zagrebačkom Britancu. Pomaknuti interijer u kojem dominira ljubičasta boja ispunjen je brojnim ukrasima, svijećama, lusterima i slikama, i sve je samo ne minimalan. Svaki je centimetar ovog lokala iskorišten, pa tako uz prizemlje The Brick bar čini i galerija, a uređenje interijera potpisuje Ira Rukljač.

Osim što raduje eklektičnim interijerom, The Brick II booze & bites mami gastro ponudom koja se sastoji od domaćih sitnih zalogaja – sireva, srdela, pršuta, dok će sladokusci uživati u tortama. Razmišljate li o tome kamo danas, odgovor bi mogao biti Arnoldova 1. 

 The Brick II booze & bites
 The Brick II booze & bites
 The Brick II booze & bites
 The Brick II booze & bites
M.M.
Foto: Facebook
Objavljeno: 18.03.2017. u 12:26
Tagovi: bar, Zagreb

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p