GASTRO

Čudnovata slastica koja polako preuzima Instagram

Jeste li čuli za #CoffeeinaCone?
CoffeeinaCone
I
z sezone u sezonu novi se trendovi javljaju u modnom, beauty, ali i gastro svijetu. Ovi posljednji većinom su i najčudniji jer spajaju nezamislivo i pomiču granice. Najčešće su produkt mašte nekog gastro stručnjaka na drugom kraju svijeta čija se ideja uhvati i počne širiti dalje, što konkurencijom, što društvenim mrežama.


Kao glavno spremište za ove novotarije prirodno se nameće, pogađate, Instagram. Prošlog smo ljeta tako pod hashtagom #frose otkrili pregršt kombinacija s roseom, divili smo se tortama u duginim bojama, dekadentnim milkshakeovima ili zidu s krafnama, a sada smo, čini se, dobili novi gastro hit - #CoffeeinaCone.

CoffeeinaCone
Neobična slastica se posljednjih tjedana počela širiti popularnom društvenom mrežom, a glavni krivac je, kako navodi Huffington Post, The Grind Coffee Company iz Južnoafričke Republike gdje je Coffee in a Cone glavni specijalitet. Riječ je o kavi koja se poslužuje u kornetu s čokoladom, a osim što je pravo instagramsko zlato, ovaj desert djeluje jako ukusno. Jedino što možemo jest nadati se da ćemo Coffee in a Cone moći kušati i u kojem domaćem bistrou.

CoffeeinaCone
CoffeeinaCone
CoffeeinaCone
CoffeeinaCone
CoffeeinaCone
CoffeeinaCone
coffeeinacone

M.M.
Foto: Instagram
Objavljeno: 04.10.2016. u 13:31
Tagovi: hrana, Gastronomija

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p