GASTRO

Danas se u Zagrebu otvara Mlinček; Novi bistro s ukusnom, svjetskom hranom, vrtom i koktelima koje morate kušati!

Još jedno novo mjesto na bogatoj zagrebačkoj gastro karti!
Iako je naš Zagreb oduvijek bio poznat po svojoj živoj kulturi hrane, s raznim tradicionalnim i internacionalnim jelima dostupnim diljem grada, u novije vrijeme osjetan je značajan porast broja internacionalnih kuhinja i fusion restorana, što svakako odražava rastuću, kozmopolitsku prirodu grada. I dok uživamo u istraživanju novih okusa koje grad nudi, novi restorani i zanimljiva mjesta otvaraju se gotovo svakodnevno, a jedan od njih, koji također jedva čekamo istražiti i ‘testirati’, svoja vrata za javnost otvara upravo danas!

Riječ je o novom bistrou naziva Mlinček koji je svoje mjesto našao na lokaciji Gradišćanska 20a. Mlinček je mjesto susreta ljudi koji cijene dobru i jednostavnu hranu s francusko-hrvatskim twistom, odličnu specialty kavu, moderne koktele, kvalitetno i vrhunsko vino pjenušac te zabavu uz povremenu live muziku ili događaje poput tečaja crtanja, yoge ili predstava za djecu i odrasle. Terasa Bistra Mlinček savršeno je mjesto za ljetna druženja i degustaciju vrhunskih francuskih sireva, salama, istarskog pršuta ili pak delikatesa kao što su “en cocot” jaja, a povodom današnjeg otvorenja održavaju ‘opening week program’ koji zvuči zaista obećavajuće.
 
Veliki tjedan otvorenja

Mlinček se može pohvaliti i vlastitim vrtom koji će biti jedno od najtraženijih mjesta u gradu za vrijeme ljetnih vrućina, a u velikom tjednu otvorenja bit će mjesto posvećeno kulturalnim okusima, glazbi i izvrsnom društvu. Tjedan otvorenja traje od srijede, 31. svibnja do nedjelje, 4. lipnja u Gradišćanskoj 20a, a čeka vas Nizozemski dan, degustacija tapasa, Brunch menu, Jazz dan, degustacija vina i još mnogo toga. Sve detalje otkrijte na njihovoj službenoj Facebook i Instagram stranici
Foto: Instagram
Objavljeno: 31.05.2023. u 08:42

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p