Uz more i morske destinacije uvijek vežemo i morske specijalitete no malo nas zapravo zna da su školjke najbolje zimi. Istarske školjke kapešante, predoći, dondole, mušule, kanaštrele i oštrige posebnog su okusa zahvaljujući vrlo čistom podmorju, a koji god recept ili menu izaberete, sigurno nećete pogriješiti. Turističke zajednice Umaga, Novigrada, Brtonigle i Buja organiziraju Dane školjaka koji traju od 10. veljače do 19. ožujka. U tom periodu gosti sjeverozapadne Istre imaju mogućnost uživanja u vrhunskoj gourmet ponudi različitih, maštovitih jela na bazi školjaka po promotivnim cijenama u brojnim restoranima i konobama. Sjeverozapadna Istra poznata je po brojnim tradicionalnim konobama, odličnim restoranima, nagrađivanim vinima i maslinovim uljima, popularnim i iskusnim kuharima te toplom gostoprimstvu. Pobjegnite na kratko od svakodnevice, predahnite od zime i počastite svoje nepce. Popis restorana koji sudjeluju u Danima školjaka i menije s cijenama možete pronaći ovdje. Foto: PR
Znamo kako zasladiti nadolazeći Dan zaljubljenih Ovog Valentinova uživamo u ukusnim tortama omiljene zagrebačke slastičarnice
Znamo kako iznenaditi dragu osobu ovog Valentinova Ne znate kako ovog Valentinova iznenaditi dragu osobu? Imamo jedan originalan prijedlog za sve ljubitelje vrhunskog vina!
Raj za baš svako nepce! U jednu od omiljenih zagrebačkih slastičarnica stigle su krafne koje su već sada najpopularnije u gradu!
Virtualni restoran čije otvorenje ne možemo dočekati! U Zagrebu se sljedeći tjedan otvara mjesto s najfinijim tacosima koje morate kušati!