GASTRO

Dekadentna kombinacija čokolade i roséa

Odlična kombinacija okusa

rose cokolada

Trebate jednu dobru vijest danas? Mi je imamo! Postoji čokolada s roséom! I to nije sve, čokolada je ružičaste boje! Od sada možete jesti rosé kao popodnevni snack poslije ručka i to na radnom mjestu!

Brend Compartés koji proizvodi slatkiše i praline odlučio se za neobičnu, ali posve logičnu kombinaciju čokolade i rosé vina. Čokolada je ručno rađena i sadrži rosé i kristalizirane ružine latice. Sama čokolada zapravo je iz vrste bijelih čokolada i ne sadrži gluten. Ovo im nije prva čokolada napravljena s vinom i imaju cijelu kolekciju naziva Wine Country Chocolates, ali nas je oduševila baš ova neuobičajena boja čokolade. 

rose cokolada

Compartés ima različite vrste zabavnih čokolada poput onih s okusom krafni i kave te pralina punjenih okusom Guiness piva, sangrije ili šampanjca. Od čokolada zanimljivog izgleda osim ovog ružičastog ljetnog hita imaju i bijelu čokoladu prepunu šarenih mrvica za kolače. Ovu čokoladu možete naručiti po ne baš povoljnoj cijeni od 9,95 $ za jednu tablu, a poštarina je još 8,95 $. Iako skupa, ova čokolada je nešto što nam treba!

rose cokolada
 
T.K.
Foto: PR
Objavljeno: 05.08.2016. u 13:10

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p