GASTRO

Dežmanova ulica je bogatija za novi atraktivni bar

Otvoren je Dežman Mini Bar
Dežman Mini Bar
svoje dvije godine postojanja zagrebački se Dežman bar nametnuo kao vodeći bar u metropoli, nudeći kvalitetnu ponudu pića, male popratne zalogaje, profesionalnu uslugu i iznimno ugodnu atmosferu koja privlači redom urbane stanovnike i posjetitelje metropole.

Uvelike zaslužan za buđenje Dežmanove ulice, Dežman bar je sada predstavio i svoju mini verziju, posvećenu finim alkoholnim pićima. Na svega par koraka od svog velikog brata smjestio se Dežman Mini Bar, adresa na kojoj će se, vjerujemo, tražiti mjesto više.

dežman mini bar
U Dežman Mini Baru ljubitelji finih alkoholnih pića moći će uživati u bogatoj ponudi viskija, uključujući 14 bourbona, 40-ak single malt viskija, dvije vrste tajvanskih viskija, kao i onih cijenjenih japanskih među kojima se izdvaja Yamazaki 18yo. U ponudi će se naći i piće Mezcal, a posebnost Dežman Mini Bara jest i selekcija odležanih koktela u drvenim bačvicama koji će se čuvati 45 dana, nakon čega idu u prodaju. Kao prvi koktel ovog tipa u ponudi će se naći Negroni, i to uoči Božića, a nakon njega slijedi "Hanky Panky" koktel od tri vrste gina i tri vrste vermuta. Kako poručuju iz novog it bara, sami rade sirupe i Bittere za koktele i infuzije, a posebna se pažnja pridaje alkoholu za izradu koktela koji je redom onaj premium brendova poput Katel one, Corralejo, benriach 10yo, Bowmore 12, Mezcal San Cosme...

Uz raskošnu selekciju pića i mini zalogaje, faktor privlačnosti novog bara jest i njegovo uređenje u popularnom industrijskom stilu. Tamne boje i osvijetljeni šank kao centralna točka kreiraju urbanu i ujedno vrlo ugodnu atmosferu po čiji će komadić mnogi doći već ovog vikenda.

dežman mini bar
dežman mini bar
Foto: Facebook
Objavljeno: 29.11.2016. u 16:36
Tagovi: Zagreb, bar

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p