GASTRO

Dobili smo novi razlog za posjet Koykanu

Poznati je lanac predstavio Burger & Crepes Club
koykan
Njegova burrita redovito svrstavamo u red najboljih u Zagrebu, bez quichea ne može proći gotovo nijedna naša šetnja gradom, njegova variva su nam omiljena za vrijeme pauze na poslu, a gyrosi nam sjajno sjedaju nakon večernjeg druženja. Sve ove okuse svjetskih kuhinja volimo dodatno začiniti kojim slatkim japanskim mochijem ili čokoladnim Bubble čajem o kojem smo već pomalo razvili ovisnost.

Sve su ovo ujedno razlozi zbog kojih nam je Koykan omiljena stanica za brzi zalogaj, posebno kada apetit zahtijeva nešto daleko i egzotično, a poznati nam je lanac zalogajnica upravo priuštio i dodatni razlog za posjetu.

Koykan
Naime, od danas, 14. ožujka 2017. od 17 sati u Koykan restoranu u Gundulićevoj u Zagrebu počinje Burger & Crepes Club (BCC), koncept u sklopu kojeg će se od utorka do subote od 17 sati do ponoći te nedjeljom od 11 do 18 sati nuditi velik izbor burgera i palačinki. Novi koncept funkcionira tako što svaki gost za cijenu od 40 kuna može složiti kombinaciju 4 jela, primjerice 4 burgera, 2 burgera+salata+krumpirići, burger+salata+krumpirići+palačinka ili pak 4 palačinke), dok će jelo koje se dodatno naruči (burger, palačinka, krumpirići ili salata) stajati svega 5 kuna.

S novim konceptom dolazi i novo radno vrijeme lokala u Gundulićevoj, pa tako ovaj Koykan ponedjeljkom radi od 10 do 18 sati (BCC ne radi), ostatak radnog tjedna od 10 sati do ponoći (BCC od 17 do ponoći), subotom od 17 do ponoći (BCC) te nedjeljom od 11 do 18 sati (BCC).

Koykan
koykan
koykan
koykan

M.M.
Foto: Dora Šarić
Objavljeno: 14.03.2017. u 11:57
Tagovi: hrana, Koykan

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p