GASTRO

Dobili smo novi razlog za posjet Samoboru

Mjesto dobre kave, slasnih palačinki i finih slanih zalogaja
pancake factory
Poznat po odličnim kremšnitama, Samobor se oduvijek nalazio na listi omiljenih odredišta za vikend izlet brojnim Zagrepčanima. Sada će pak ti izleti, ali i nedjeljne šetnje Samoboraca, biti začinjeni slatkim i slanim zalogajima iz novootvorenog Pancake Factoryja.

Baš kao što je to slučaj sa Zagrebom, ni Samobor, čini se, ne odolijeva palačinkama, pa je sladak Pancake Factory svoja vrata otvorio prošle subote, 10. rujna, nudeći palačinke, ali i tostove, omlete, shakeove i ine zalogaje koji će veseliti brojna nepca.

pancake factory

Želeći svojim gostima ponuditi samo najkvalitetnije i drugačije, vlasnici Pancake Factoryja su kao svoj specijalitet odabrali američke palačinke koje su, za razliku od domaćih, nešto deblje i pjenastije. U samoborskoj slatkoj tvornici koja izgledom podsjeća na američke zalogajnice upravo zbog svog specijaliteta, američke palačinke možete isprobati u klasičnoj varijanti, ali i u brojnim kombinacijama okusa među kojima će svatko pronaći nešto za sebe.

Pancake Factory
Pancake Factory
Uz američku inačicu, na jelovniku se nalaze i domaće palačinke, odnosno njihova modernija varijanta. Iz velike ponude dodataka i namaza svatko će u Pancake Factoryju naći svoj omiljeni miks okusa, od popularne Nutelle ili marmelade, pa sve do nesvakidašnjih spojeva okusa. Palačinke će gosti moći slagati sami, dok će se gastro avanturisti moći prepustiti rukama osoblja.

Pancake Factory
Pancake Factory
Za sve koji bi radije kušali nešto konkretnije ili su u potrazi za dobrim doručkom, Pancake Factory je spremio slana jela. Omlet, pečena jaja, proteinske palačinke i razni tostovi dobro će se nadopunjavati sa shakeovima, dok će svi ovisnici o kavi doći na svoje uz kavu iz poznate domaće pržionice kave Lively Roasters Co.

Sve novosti vezane za ponudu ove nove slatke adrese u Samoboru, možete pratiti na službenoj Facebook stranici, dok ćete se na finu palačinku morati uputiti na adresu Livadićeva 1.

Pancake Factory
Pancake Factory
Pancake Factory
Pancake Factory
M.M.
Foto: Facebook
Objavljeno: 12.09.2016. u 12:40

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p