GASTRO

Domaće craft pivo odsad možete naručiti i online

Novost koja će razveseliti mnoge
the garden brewery
Jedna od najmlađih hrvatskih craft pivovara, The Garden Brewery, osnovana je tek u lipnju ove godine, a već je prepoznata kao jedan od ključih aktera rastuće pivske craft revolucije u Hrvatskoj. Pokretan inovativnošću, kvalitetom proizvoda i principima craft pivarstva, The Garden tim je proizveo više od deset različitih piva u manje od šest mjeseci. Sva su nefiltrirana i nepasterizirana kako bi se zadržao moćan okus i aroma, a u proizvodnjii se koriste samo najbolji lokalni i međunarodni sastojci.

Kao dio misije da craft pivo učine dostupno po Hrvatskoj i svijetu, The Garden Brewery pokrenula je online kupovinu.

Dostava je besplatna za narudžbe iz cijele Hrvatske, a međunarodna dostava će uskoro biti dostupna. Omogućeno je plaćanje svim većim kreditnim i debitnim karticama, a dostava je brza te na vaš kućni prag stiže sljedećeg radnog dana za narudžbe zaprimljene do 11 sati.

Proširen je i popis partnerskih barova gdje se mogu probati The Garden craft piva. Osim u Zagrebu, gdje je i vlastita pivnica i bar, pivo je dostupno u barovima PIF, Buddha bar, Harat’s-Potepuh, Kućica na Sljemenu, Divas Bistro, Craft Room, Alcatraz, Hop in i Beertija, kao i u Beertiji u Rijeci.

the garden brewery
Jedinstveni pivski stilovi i inovativni pristup, kao što je prvi Berlin Sour u Hrvatskoj ili Wet Hop napravljen od svježeg hmelja, znače da The Garden Brewery ima pivo za svaku priliku, a trenutno je u pivnici u ponudi osam piva na točioniku, kao i u limenkama i bocama. Tu je osvježavajući, pitki Session Ale, Stout kojeg mnogi iskusni ljubitelji piva proglašavaju najboljim u Hrvatskoj, Citrus IPA koji pršti s okusom svježe naranče, grejpa i limuna, te jaki zahmeljeni India Pale Ale, a sve su to samo neka od The Garden piva.

Predani tim ima još puno toga u pripremi, a cijelo vrijeme razvijaju posebna izdanja piva. Nit vodilja je briga o pivu, a tim je opsjednut kvalitetom proizvoda i konzistencijom, što se svakodnevno testira u njihovom laboratoriju.

Strast i inovativnost su ono što je The Garden Brewery označilo kao prvu regionalnu craft pivovaru koja pakira u limenke, a to je globalni craft trend koji ima velike prednosti jer limenke sprečavaju ulazak svjetlosti i zraka koji uništavaju okus i aromu piva, te su bolje za okoliš budući da se mogu u potpunosti reciklirati i lakše ih je prevesti. Također se pivo pakira i u boce.

the garden brewery
S ciljem da učini hrvatsko craft pivo međunarodno poznatim, The Garden Brewery ima dizajn limenki inspiriran apstraktnim prikazima hrvatskih krajolika. Session Ale prikazuje klasični zalazak sunca na Jadranu, blizu Tisnog gdje su smješteni glazbeni festivali. Pale Ale portretira prekrasan osjećaj izolacije od gužvi na mjestima kao što su Stiniva na Visu. India Pale Ale prikazuje šume Slavonije i Istre, a Stout ljepotu nacionalnih parkova po noći. Svaka limenka priča jedinstvenu priču o okusu i Hrvatskoj.

The Garden Brewery je hrvatska craft pivovara s međunarodnim timom, te zapošljava i obučava mlado osoblje koje gradi craft scenu. Smješten u istočnom Zagrebu, na Žitnjaku, pivovara pomaže oživjeti taj industrijski dio grada. Stara tvornica koja je pretvorena u pivnicu i proizvodni objekt ima vlastiti bar u kojem možete probati pivo direktno s izvora, uživati u glazbi, DJ-evima, zabavi za djecu, sjajnoj hrani za koju je zadužen Submarine, kao i vođenoj turi po pivovari, a ako želite da vaš događaj osjeti The Garden duh, prostor možete i iznajmiti.

the garden brewery
Online shop posjetite ovdje, a svakako posjetite i The Garden Brewery bar u petak 2. prosinca, kada će u sklopu proslave 23. rođendana kultnog Blackouta stići Diamond D, dobitnik Grammyja za produkciju Fugees The Score i Large Professor, producent jednog od najboljih hip-hop albuma svih vremena, Nasovog Illmatic.


Foto:  PR
Objavljeno: 11.11.2016. u 11:27

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p