Još je samo tjedan dana do Božića stoga sam se bacila na pravljenje keksića. Nakon onih s brusnicama i bijelom čokoladom, došao je red i na odličnu kombinaciju kokosa, cimeta i čokolade. Ove je kekse vrlo jednostavno napraviti, što će mnogima zasigurno biti plus s obzirom na blagdansku strku i manjak vremena. Naime, samo par sastojaka je potrebno za ove slatke grickalice, a koji su to doznajte u nastavku. Sastojci: 220 g brašna 20 g kokosovog brašna 1 cimet-šećer 90 g omekšalog maslaca 1 jaje +1 žumanjak 60 g šećera u prahu Priprema: 1. Sve sastojke sipati u mikser i miksati dok se ne spoje. 2. Staviti smjesu na prozirnu foliju i oblikovati u valjak, tj. salamu. 3. Staviti u hladnjak na oko sat vremena da se stvrdne. 4. Rezati na kolute debljine oko 1.5 cm i peći na 180 stupnjeva oko 10 minuta dok na rubovima ne porumeni. 5. Ohladiti te svaki keksić umočiti u rastopljenu čokoladu do pola i posipati kokosovim brašnom. Tihana Koprek Just Cake Girl
Ne propustite jedinstvenu ljetnu gastro i glazbenu avanturu uz Cubismo i Songkillerse! Split je ove sezone omiljena ljetna destinacija, a otkrijte i zašto!
Jednostavan recept koji će uspjeti i najvećim amaterima Imamo najbolji recept za najfiniju paštu s limunom koju ovoga ljeta morate kušati!
Brzi sladoled koji osvaja na prvu! Oreo sladoled od samo 3 sastojka nešto je što morate isprobati ovog ljeta!