GASTRO

Domino's Pizza: najpoznatija pizzerija na svijetu uskoro svoja vrata otvara i u Hrvatskoj

Ne propustite kušati jednu od najpopularnijih pizza na svijetu!

Ono što nam je u karanteni zasigurno najviše nedostajalo jest odlazak u najdraže restorane, kao sjajan način provođenja vremena s dragim ljudima, a pri kojem istovremeno uživamo u ukusnoj hrani. Tako su mnogi nakon popuštanja mjera prvo pohrlili na već dobro poznate gastro destinacije, a uskoro ćemo svoje vrijeme provoditi i na jednom novom, svjetski poznatom mjestu!

Sigurni smo da ne poznajete osobu koja nije ljubitelj hrskave pizze, stoga i ne iznenađuje da gotovo svako malo u nekom kutku grada 'nikne' neka nova pizzerija. Početkom godine šuškalo se kako bi se u proljeće, točnije u travnju ili svibnju, trebala otvoriti Domino's Pizza u Zgrebu. Riječ je o najvećem lancu pizza na svijetu koji danas broji više od 16 000 poslovnica diljem svijeta, a uskoro će se na tom impresivnom popisu pronaći i Hrvatska. Iako je njezino otvaranje bilo predviđeno za proljeće, zbog situacije s korona virusom i karantenom, ova pizzerija će svoja vrata otvoriti uskoro na adresi Kneza Mislava 1, gdje upravo preuređuju interijer, piše Kult Plave Kamenice.

Kao i kod svakog lanca brze hrane, tako je ovaj specifičan po svojoj brzini pripreme, ali i po sastojcima od kojih se većina nabavlja od stranih dobavljača. Jedva čekamo kušati pizzu o kojoj bruji baš cijeli svijet!

Objavljeno: 07.07.2020. u 11:23

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p