GASTRO

Dva vrhunska zagrebačka restorana od jučer nude tjedne menije za ručak po nevjerojatno povoljnim cijenama!

Sjajna ideja za današnji ručak
Na zagrebačkoj gastro sceni, baš kao i u mnogim dijelovima svijeta, pojavio se trend koji slijedi sve više vrhunskih restorana, a riječ je o pripremi posebnih menija za ručak po izrazito pristupačnim cijenama. Ova praksa omogućava širokom krugu gostiju da uživa u vrhunskom gastronomskom iskustvu, a čini se kako i u Hrvatskoj ovaj koncept postaje sve popularniji.

Najnoviji zagrebački restorani koji su se priključili ovom valu su prestižni restorani El Toro i Maredo, koji su već dobro poznati po svojoj sjajnoj ponudi odličnih, ukusnih i visokokvalitetnih jela. Naime, oba restorana su jučer predstavili svoje tjedne menije za ručak po vrlo pristupačnim cijenama. Oba menija su plod kreativnog uma chefa Marija Mihelja, koji je nadaleko poznat po svojim inovativnim i ukusnim kreacijama. El Torov tjedni meni za ručak ovog tjedna donosi širok izbor jela, a samo neki od onih koje bismo izdvojili jest juha od luka koja stoji samo 4,5 eura te vrhunski poke od lososa po cijeni od 13 eura. Tu je i genijalni burger od black angusa od 11 eura, ali i nikad povoljniji sushi set od 14 zalogaja koji košta 11 eura. Cjelokupni tjedni meni otkrijte u El Toru. Maredo, s druge strane, također nudi primamljiv tjedni meni za ručak. Juha od bikova repa nešto je što gastro entuzijasti moraju probati, a stoji samo 5 eura. Predlažemo i da kušate Maredov marinirani batak i zabatak koji stoji 9 eura, ili pak vrhunske mesne specijalitete poput tagliate od Black Angusa koja košta 19 eura. Cjelokupnu tjedni meni otkrijte u Maredu.
 
Odlična vinska ponuda

Osim dnevnih menija, El Toro i Maredo osmislili su i poseban vinski program prilagođen tjednim menijima chefa Mihelja. Pa, gosti od jučer mogu uživati i u vrhunskim čašama vina po cijenama koje se kreću između 4 i 6 eura! U svakom slučaju, ovaj potez prestižnih zagrebačkih restorana odličan je dodatak gastronomskoj sceni grada i savršena je prilika za široki krug ljudi da kuša i uživa u vrhunskoj hrani po pristupačnim cijenama.


Foto: Instagram
Objavljeno: 13.09.2023. u 09:58

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p