GASTRO

Dvije gastro oaze u Zagrebu koje morate istražiti

Poznati restoran Baltazar predstavio novi koncept
Baltazar
Z
agrebačka restoranska scena postala je bogatija za još dvije gastro oaze. Svima dobro poznati i cijenjeni restoran Baltazar dobio je nove prostore naziva B35 kao hommage 35. obljetnici rada restorana te Speak Easy bar. Interijeri su uređeni po konceptu gdje svaki od spomenutih prostora ima unutar zajedničkog dijela istaknut svoj ‘vizualni identitet’ koji se zajednički savršeno uklapa u cijelu priču stvarajući tako jedinstveno carstvo hedonizma.

Zašto B35? B simbolizira Baltazar, koji iza sebe ima tridesetpetogodišnju tradiciju ugostiteljstva i vrhunske gastro ponude. Interijer odlikuje minimalistički stil u kojem se posebno ističu stolovi, jer upravo su oni najvažniji u interijerima restorana, pa kada jelo bude servirano na stol, to je kao kad slikar na platno nanese boju. Minimalistički stil koji odlikuje ovaj restoran odličan je i za poslovna i privatna druženja, interijer vam ne odvlači pažnju, već upravo nježno podilazi vašim osjetilima. Za interijer je zadužen cijenjeni hrvatski arhitekt Christian Rendulić iz arhitektonskog ureda Arhikultura. Kako je interijer sastavni dio poslovne komunikacije, restoran B35 sigurno neće razočarati.

baltazar
baltazar
Ono što je novost kod ovog restorana je speak easy bar, u kojem će se uz odličnu ponudu alkoholnih i bezalkoholnih pića moći probati kokteli koje će spremati Roman Rabik, proslavljeni hrvatski barmen. Ovo je još jedan od razloga zašto posjetiti novi restoran B35 i prepustite se uživanju. Chef restorana je vrlo cijenjeni kuhar Filip Popović koji će se potruditi predstaviti zagrebačkoj gastro sceni nešto novo. Hrana će se bazirati na svježim namirnicama koje će biti ubrane u vrtu restorana Baltazar koji se nalazi u Ivanić Gradu. Hrana će biti spoj okusa mediterana, a na tanjuru se može očekivati uvijek nešto posebno. Chef će se truditi pružiti svakom gostu posebno gastro iskustvo.

baltazar
Baltazar na Novoj Vesi 4 je mjesto u koje zadovoljava svačiji ukus, bilo da je riječ o ljubiteljima mesa ili ribe, a sada je adresa bogatija za još dva odlična mjesta, restoran B35, kojim se obilježava trideset peta godišnjica, i koktel bar. Poslovni sastanak, obiteljska okupljanja, romantična večera ili samo zagrijavanje prije izlaska u klub - Nova Ves 4 je spremna za sve naše potrebe.

baltazar
baltazar
baltazar
Foto: Kristijan Tabet
Objavljeno: 13.03.2017. u 09:29

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p