GASTRO

Eksplozija dobrih vina, hrane i glazbe u zagrebačkom Sherry’su

'Music bites you' Christmas special izdanje
sherrys 
Protekli su tjedan u zagrebačkom wine baru i bistrou Sherry’s, božićno izdanje već uhodanih degustacija pod nazivom Music bites you, na kojima sljubljuju vino s hranom, ali i glazbom, obilježili uz mnogo pjenušaca kako Božiću i priliči. Glavni akteri događanja bili su čuveni vinar Tomac s Plešivice čijih se pjenušaca ne bi posramili ni u francuskoj Champagni, Chef Marko Alilović te DJ-i Jazzozo i Eddy Ramich koji je i pokrenuo ovaj inovativan program glazbeno oplemenjenih degustacija u Sherry’su. 

“Tomčevi pjenušci u baznim i premium varijantama vrh su hrvatske proizvodnje pjenušaca. Njihove Amfore, po meni, spadaju u sam vrh rangliste najboljih hrvatskih vina uopće”, rekao je za Tomca i njegova vina jedan od najvećih gastro autoriteta u Hrvatskoj, gospodin Darko Baretić. Chef Alilović, donedavni Chef čuvenog Boškinca, sljubio je bez greške uz ova ozbiljna vina i vrlo ozbiljna jela. Glazba je dakako bila Sherry on top za vrhunski i potpuni doživljaj.

Ovakva događanja još su jedan dokaz da zagrebačka gastro scena neprestano napreduje, a iz Sherry’sa najavljuju da će se i u godini pred vratima truditi biti najoriginalniji u svojim programima.
 
sherrys 
sherrys 
sherrys 
Foto: Marina Paulenka
Objavljeno: 28.12.2015. u 11:49

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p