GASTRO

Emotikoni koje možete pojesti

Simpatične i slasne delicije za sve sladokusce

Patti Paige 
Nije tajna da su se emotikoni uvukli duboko u naš način komunikacije, pa i život. Slatke sličice nekada doista mogu ispričati više nego tisuću riječi, a da mogu biti i slasne delicije, dokazuje poznata njujorška slastičarka Patti Paige.

Umjetnica, slastičarka i vlasnica slastičarne Baked Ideas u New Yorku davno je prije Interneta, Pinteresta, Instagrama i inih društvenih mreža počela peći delicije koje osim što su hvaljene i fine, izgledaju savršeno. Čist i jednostavan dizajn, vibrantne boje i umjetnički zanos Patti i njezinu malu slastičarsku ekipu definitivno izdvajaju. Diploma iz slikarstva, kolačići kakve su naše bake nekad pravile, kao i ljubav prema kuhanju kombinacija su koja je rezultirala uspješnim poslom o kojem je pisao i New York Times, Martha Stewart Weddings, O Magazine i ostali. Među Pattinim klijentima nalaze se i brojni luksuzni brandovi, poput Tiffany and Co., no ono što je nas najviše privuklo jesu kolačići inspirirani emotikonima.
 
Patti Paige
Ako volite svoje vrijeme provoditi u kuhinji, ako vas pravljenje kolača smiruje ili jednostavno volite fine male delicije, uz ideje ove vrsne slastičarke više nikada nećete ostati bez inspiracije. Komadić pizze, crvena cipelica, smiley sa sunčanim naočalama ili onaj s isplaženim jezikom koji ste milijun puta odaslali u poruci najboljoj prijateljici lako može postati idealna grickalica. Jedini problem koji smo mi uočili jest taj da će vam biti žao pojesti ovako krasno aranžirani kolačić.

Želite li doznati više o Patti Paige i inspirirati se njenim idejama, svakako popratite neodoljiv Instagram profil, a dostupna je i Pattina knjiga You Can't Judge a Cookie by Its Cutter.
 
Patti Paige 
Patti Paige 
Patti Paige 
Patti Paige 
Patti Paige 
Patti Paige 
Patti Paige 
Patti Paige
 
Patti Paige 
Patti Paige 
Patti Paige 
Patti Paige 
Patti Paige 
M.M.
Foto: Instagram/Patti Paige
Objavljeno: 28.05.2015. u 09:27
Tagovi: hrana, desert, emotikoni

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p