GASTRO

“Fine stvari”: U Zagrebu otvoreno novo mjesto koje će obožavati ljubitelji najfinijih pića poznatih svjetskih brendova!

Probrani asortiman koji će vas oduševiti na prvu!
Zagrebačka scena nedavno je postala bogatija za Fine stvari - ekskluzivno mjesto na kojem ćete pronaći najbolje viskije, ginove, rumove i ostala pića s potpisom najpoznatijih svjetskih brendova. Otvoreno na adresi Cankareva 5, Fine stvari mjesto su koje će vas u trenutku teleportirati u daleki Japan, Ameriku, Kinu i ostale zemlje, pritom otkrivajući brojne zanimljivosti iza vrhunskih brendova koji su itekako vrijedni vaše pažnje!

No, Fine stvari nisu tek mjesto kupovine luksuznih pića, već i mjesto druženja i razmjene za sve one željne znanja iz svijeta destilata, kao i za vrsne poznavatelje koji će obožavati ovo mjesto. Naime, osim ponude pića, Fine stvari organiziraju i različite radionice koje su zamišljene kao neformalna druženja, uz razgovore o povijesti pojedinog napitka te načinima njegove proizvodnje. Već 20. listopada sve zainteresirane čeka radionica gina, pod vodstvom Filipa Presečkog iz destilerije Luftbremzer, a uskoro spremaju radionice posvećene - viskiju, ali i obožavanom ginu, što je ujedno i sjajna prilika za sve ljubitelje ovog hit pića da saznaju baš sve zanimljivosti o svom omiljenom napitku! Dakako, sva druženja i radionice obogaćene su finim zalogajima kao što su domaći sirevi, maslinovo ulje i ostali specijaliteti koji će se savršeno sljubiti s ponudom pića. Sve informacije o radionicama potražite ovdje!
 
Što se same ponude pića tiče, svakako savjetujemo da kušate Mars Tsunuki 2022. -  iznimno rijedak viski japanske destilerije koji se proizvodi u vrlo malim količinama, a tu je i Le Gin - vrhunski gin baziran na organskom calvadosu od jabuka te nezaobilazni Compass Box Experimental Grain Whisky čije se arome susreću s kontrastima - banana i karamela s nježnim dimom i natruhama ruma i maline nešto je što ljubitelji dobrog viskija jednostavno moraju kušati! Sva pića koja se nalaze u trenutnoj ponudi potražite na linku
Foto: Instagram
Objavljeno: 18.10.2022. u 11:23

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p