GASTRO

Fish House - Fantastičan restoran zbog kojeg svi odlaze u Istru napokon se otvara i u Zagrebu!

Jedva čekamo!
Nakon što je osvojio Rovinj i Zadar, Fish House, poznati brend ribljih specijaliteta, donosi svoj jedinstveni okus i kvalitetu u samu jezgru Zagreba. Chef Jasmin Hajrula, čije su kreacije potpuno oduševile Istrijane, sada dolazi u glavni grad Hrvatske kako bi ljubiteljima ribljih delicija ponudio jedinstveno iskustvo morskih okusa i mirisa. Ovaj inovativni riblji restoran tako donosi dio Istre u Zagreb, predstavljajući kvalitetnu i autentičnu priču koja će bez sumnje očarati i Zagrepčane.

Fish House je već postao legendarno ime, poglavito zbog njihovih sočnih burgera, nevjerojatno ukusnih domaćih umaka i raznolike ponude ribljih jela. Sada će u istoj ponudi uživati i Zagrepčani, i to u lokalu u Masarykovoj ulici, čije se otvorenje očekuje sredinom studenog ili početkom prosinca - kako doznaje Jutarnji list. No, Fish House u Zagrebu neće stati samo na poznatim klasicima ribljih jela; umjesto toga, planiraju nuditi i četiri posebna jela koja će mijenjati svaka dva do tri mjeseca, prilagođavajući se sezonskim namirnicama. Burgeri, jela na žlicu, sendviči, tjestenine te razne kombinacije ribe sa svježim sastojcima samo su dio ponude koja će se nalaziti na zagrebačkom Fish House meniju, a cijene jela će se kretati od 8 do 14 eura, što je prilično pristupačna cijena za kvalitetne riblje delicije.
 
Osim izvrsnih jela, Fish House će svojim gostima omogućiti i uživanje u premium istarskim proizvodima, uključujući Chiavalon maslinovo ulje i Fakin vina, koji će pružiti notu luksuza svakom obroku koji poslužuju. Restoran će imati 20-30 sjedećih mjesta, a jela će biti dostupna i za van. Međutim, određena jela bit će rezervirana isključivo za konzumaciju u restoranu, kako bi zadržali svoj puni okus i kvalitetu.
 
I zaista, Fish House je s vremenom postao poznat upravo zbog svoje posvećenosti kvaliteti, inovativnosti i autentičnom okusu ribe, a sve to čini savršen recept za stvaranje novog omiljenog odredišta u Zagrebu, za sve ljubitelje ribljih specijaliteta. Sve novosti pratite na linku.

Foto: Instagram
Objavljeno: 09.11.2023. u 10:35

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p