GASTRO

Friday Pie Shop: Najukusnije američke pite od sada su dostupne u novoj slastičarnici otvorenoj u srcu grada!

Mjesto koje jedva čekamo posjetiti!
Ako ste jedni od ljubitelja najukusnijih pita pripravljenih na američki način, zasigurno ste već čuli za Friday Pie Shop, malenu zagrebačku radnju otvorenu prošle godine na Trešnjevci koja se bavi proizvodnjom najukusnijih američkih pita bez aditiva, a koje možete naručiti telefonski ili putem web shopa. Sada je ova uspješna mala manufaktura dobila i svoju prvu take-out slastičarnicu otvorenu u srcu grada, a za koju već sada znamo da će vrlo brzo postati jedno od omiljenih mjesta u gradu za sve sladokusce!

Otvorena na adresi Boškovićeva 17, Friday Pie Shop slastičarnica mjesto je posvećeno pitama kakve donedavno niste mogli probati u Zagrebu, a najveća novost je što ih u novootvorenoj slastičarnici možete kupovati na komad, što prethodno nije bio slučaj. Ipak, i ovdje možete izvršiti narudžbu cijele pite, baš kao i na Trešnjevci, gdje se pite i dalje proizvode. U ponudi trenutno imaju 13 pita - deset slatkih i tri slane, a cijena po komadu iznosi 25 kuna. Od okusa svakako bismo izdvojili aktualnu pitu od bundeve imena Lucy koja je apsolutni favorit među kupcima, a koja će se u Friday Pie Shopu nuditi tijekom cijele godine! Tu su I čokoladne pite s čokoladnom kremom i rumom, kao i brownie pite koje će vas oduševiti već na prvi griz! Uskoro će u ponudu stići i posve novi proizvodi, kao što je američki milkshake, domaći sokovi i različite vrste čajeva, a koji će se savršeno sljubiti s najukusnijim pitama u gradu!
 
Radno vrijeme poslovnice u prvih nekoliko tjedana poslovanja radnim danom je od 11 do 18 sati, dok je Friday Pie Shop subotom otvoren od 10 do 14. Kako je i sama vlasnica poručila, radno vrijeme će se vjerojatno promijeniti u narednom periodu, a sve novosti pratite na službenoj stranici!
Foto: Instagram
Objavljeno: 26.10.2022. u 10:45

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p