GASTRO

Gdje u Zagrebu pojesti najbolji cheesecake?

Najdraža slastica koju obožavamo!

Ljetne vrućine su stigle, a samim time i vrijeme za osvježenje ukusnim slasticama u kojima ćemo uživati u hladu terase. Budući da se nalazimo u periodu kada nam odgovaraju nešto laganiji obroci, ovo je idealna prilika za beskrajnu degustaciju najdražeg cheesecakea u različitim varijantama, a kako bi vam to što bolje pošlo za rukom, izdvojili smo nekoliko zagrebačkih adresa koje su provjereno najbolje mjesto za pojesti najdražu slasticu.

Slastičarnica Amélie

Ovo šarmantno mjesto smjestilo se je na nekoliko adresa, a to su Vlaška 6, Brune Bušića 16 te Dunkovićeva 4. Kao što i samo ime asocira, radi se o slastičarnici u kojoj prevladava francuski stil uređenja što znači da ćete se u interijer nepovratno zaljubiti, a jednom kada kušate ponudu kolača, Amélie će postati mjesto na koje ćete se uvijek vraćati. Budući da danas govorimo o cheesecakeu, ova slastičarnica ima za ponuditi sjajnu klasičnu varijantu popularnog kolača, pa možete biti sigurni da ćete otići siti i sretni, i ubrzo se vratiti po još jednu dozu.


Torte i to

Ovo mjesto nije potrebno dodatno predstavljati jer svi znaju da se radi o slastičarnici koja ulaže poseban trud, znanje i kreativnost u izradu svojih kolača. Baš kao Amélie, Torte i to također možete pronaći na nekoliko lokacija; Nova ves 11 (Centar Kaptol), Babonićeva 121, Vrbanićeva 22 te Grahorova 5. Cheesecake koji imaju u ponudi jedan je od njihovih najvećih i najpoznatijih aduta, pa tragate li za ovim kolačem ili ste u prolazu Zagrebom, Torte i to svakako posjetite.Također, ovdje možete naručiti veliku tortu te ju prilikom narudžbe prilagoditi vlastitim prehrambenim preferencama što je svakako mogućnost koja može olakšati konzumaciju.


Torterie Macaron

Još jedna slastičarnica francuskog imena i odlične ponude kolača, Torterie Macaron u svojoj ponudi ima klasičan cheesecake s voćem, kao i limitiranu verziju ove fantastične torte, stoga nemojte propustiti ovu priliku i požurite na kušanje. Cijela ponuda ove slastičarnice izrađuje se ručno s vrhunskim sastojcima koji garantiraju fantastičan okus, a interijer koji je inspiriran francuskom patisserie definitivno osvaja na prvi pogled. Budući da su sve tri slastičarnice dosita sjajna mjesta s ukusnom ponudom, vrlo je teško izdvojiti favorita, stoga predlažemo da cheesecake kušate u svakoj te se neporatno izgubite u rapsodiji fantastičnog okusa.

Foto: Instagram, torte-i-to.hr, Pexels
Objavljeno: 21.06.2019. u 12:31
Tagovi: Cheesecake

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p