GASTRO

Gin tonic kava: piće kojeg se nećete moći zasititi!

Jeste li već kušali ovaj napitak?

Možemo se složiti kako je gin tonic jedno od omiljenih pića kojem se uvijek rado vraćamo. Isto tako uz gin tonic ne odričemo se niti ukusne kave, pa što kažete na mogućnost da se dva najdraža pića spoje u jedno? Gin tonic kava je najnoviji 'trend' za koji moramo priznati da nas je oduševio na prvu, a novogodišnji period pred nama koji ove godine dolazi u nešto drugačijem obliku, savršen je trenutak za isprobavanje baš ovog pića.

Gin tonic najčešće povezujemo s toplim ljetnim noćima ili pak nezaobilaznim zimskim druženjima u omiljenom društvu, dok je kava svojevrsni jutarnji ritual kojem volimo pribjeći i nakon ručka. Ipak, kao što smo spomenuli, spoj nespojivog katkad može dati sjajne nove ideje, u ovom slučaju piće, stoga svakako predlažemo da već danas isprobate ukusnu gin tonic kavu čija je priprema vrlo jednostavna i praktična te kao stvorena za uživanje u dugim zimskim večerima!

Sastojci:

gin
tonic
kava
led
začini po željiPriprema:

Prvi korak uključuje kuhanje kave koju morate ostaviti da se dobro ohladi. Kad je kava hladna, u prikladnu čašu najprije stavite klasične omjere gin tonica te nekoliko kockica leda, a zatim postepeno dolijevajte hladnu kavu. Sve skupa primiješajte te ukrasite i nadopunite začinima ili ukrasnima.

Foto: Unsplash
Objavljeno: 28.12.2020. u 10:04

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p