GASTRO

Grešno dobar snack za večeri uz filmove

Upoznajte svoju novu ovisnost - Oreo kokice

kokice
 
Jasno nam je. Zdrava prehrana je jedini ispravan način življenja. Ponekad se čini da danas apsolutno svi prije posla mućkaju chia sjemenke s bademovim i inim zdravim verzijama mlijeka, kraj kreveta svima stoje tople vode s limunom, ručaju se avokada u raznim izvedbama, a nakon cross fita se jedu salate.

Sve nam je ovo itekako jasno. Znamo da sjedilački način života podrazumijeva redovite treninge, a naše tijelo pravilnu prehranu. No, sva nas ova saznanja ponekad naprosto ne mogu spriječiti u maštanju o grešno dobrom, vraški kaloričnom zalogaju. Onom koji nam već pri samom pogledu stvara masne naslage na bedrima. Nismo uvijek karakteri, a u tome nam ne pomažu recepti poput ovoga koji vam danas donosimo.

Snack koji će se savršeno uklopiti u filmske večeri, dobar će biti na kućnim druženjima, a ništa lošije neće sjesti ni na običan utorak. Upoznajte svoju novu ovisnost – Oreo kokice! Za njih će vam trebati oko 15 Oreo keksića, 2 šalice otopljene bijele čokolade, kokice i malo soli. Kako sve sastojke pomiješati doznajte u videu Pop Sugara, a nakon toga nazovite kvartovsku teretanu i recite im da startate u ponedjeljak.
 
 
M.M.
Objavljeno: 04.09.2016. u 09:42
Tagovi: prehrana, hrana, recepti

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p